Kaiser Indrasil 0 Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Tak jak w temacie, potrzebuję sklepu, w którym mógłbym przetestować mechanika, ponieważ nie wiem jeszcze, jakie przełączniki mnie interesują. Media market i Euro odpadają - sprawdzałem. Cytuj Link to post Share on other sites
szary_turbo 3473 Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Cześć. Spróbuj w Arakisie W Galerii Olimp (stara część, 1 piętro jak dobrze pamiętam). Są tam kompetentni i chętni do pomocy sprzedawcy także może coś z tego będzie. Numer z wizytówki: 81 4444 221, 601 589 942, 603 906 003, biuro@arrakis.lublin.pl Ewentualnie jest jeszcze Vico. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Kaiser Indrasil 0 Napisano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 W Vico żadnej klawiatury mechanicznej nie mają na stanie. Tylko na zamówienie. W Arrakis jest Razer BlackWidow, Zalman ZM-K500 (ten z chińskimi przełącznikami ;p ) oraz Termaltake Meka. Poszukam jeszcze w Komputronikach. Cytuj Link to post Share on other sites
Numik 400 Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Jak znajdziesz to daj znać, bo ja nie mam pojęcia gdzie na tym zadupiu można by przetestować klawiaturę mechaniczną. W Komputronikach nie widziałem, tak samo jak w żadnym ze sklepów na Fabrycznej. Cytuj Link to post Share on other sites
Kaiser Indrasil 0 Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 W Kompu też nigdzie nie ma. Spróbuj w Alsenie - napisałem do nich maila, żeby nie iść na darmo - oferują sprzedaż detaliczną. Jeszcze tam nie byłem, jak chcesz - możesz sprawdzić. Poza tym nie wiem już, gdzie - zostaje Arrakis - jedyne w Lublinie źródło dobrego sprzętu dla graczy Byłem jeszcze w DAG System na Piłsudskiego - nie mają. X-Kom w Olimpie też nie ma. Wszystko tylko na zamówienie. Cytuj Link to post Share on other sites
Numik 400 Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Zero zdziwienia. Na tym zadupiu po prostu brak sklepów komputerowych z porządnym sprzętem na wyposażeniu, w dodatku ceny wyższe niż w Komputroniku. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts