rowerzysta 0 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witam zamierzam zmienić obecny sprzęt do gry (CS 1.6) obecnie gram na zestawie Logitech mx518 + everglide titan monstermat fnatic edition, sprzęt już mi służy dobre 2 lata najwyższa pora na wymiane i tutaj pojawia się pytanie do użytkowników co mi doradzacie tzn. mam już potencjalnych faworytów a nawet tylko to co wymienię wchodzi w grę. Myszki : Steelseries Xai vs Razer Imperator Steelseries 9HD vs Razer Destructor I np czy xai dobrze by dzialala z destructorem ?(imperator i 9hd) tzn. czy po prostu dawała z siebie max ! pomimo tego że to jednak rywalizujące firmy w sprzęcie dla graczy. a moze QPAD bo juz dlugo gram na szmaciaku teraz everglide wczesniej qcK Dziękuję za wszystkie opinie ! Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Po 1 zagraj w coś bardziej ambitnego np. Arma 2 Po 2 Mi wystarcza w zupełności X-750F + Razer Goliathus Po 3 myślisz, że dzięki myszce i podkładce będziesz pro??? FINITO Cytuj Link to post Share on other sites
rowerzysta 0 Napisano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 cs dla mnie jest wystarczajaco ambitny , twoj postw nie wniósł do teamtu do 3 juz prezentuje wysoki poziom , a ze zamierzam zmienic sprzet to moja nie twoja sprawa prosze o dalesze wypowiedzi uzytkownikow Cytuj Link to post Share on other sites
Jaskin 0 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Co do myszy polecam lekturę artykułu na overclock http://overclock.pl/Articles/Show/Id/69 ... dla_gracza Podkładka: Qck - lowsens Qck mini - highsens Cytuj Link to post Share on other sites
rowerzysta 0 Napisano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 na QcK juz gralem i everglide > QcK i to w duzyn stopniu ale czytałem duzo i wlasnie destructor,9hd,QPAD > nisza all Cytuj Link to post Share on other sites
Jaskin 0 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Myszki są dostępne w dosyć dużej rozpiętości cenowej. Może określ swój budżet. Zajrzyj jeszcze na poniższy konfigurator Razera. Może znajdziesz coś dla siebie. http://www2.razerzone.com/MouseGuide/configurator/ Jeśli Everglide Ci pasuje to wybór podkładki masz z głowy. Po co zmieniać jak jest dobrze? Cytuj Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 A jaki budżet :> ja mogę Ci na pewno polecić Microsoft SideWinder x8 - najlepsza myszka jaką miałam w ręce, bardzo wygodna, idealnie precyzyjna no i jeździ po wszystkim, ale najlepiej zachowuje się na plastiku (obecnie mam pod nią jakąś wygraną tandetną podkładkę i jest super) Cytuj Link to post Share on other sites
rowerzysta 0 Napisano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 nie chce przekroczyc 400zl za zestaw , wiadomo moze byc 409 ale zeby nagle nie bylo ze 1k za mysz , jaskin kiedys qck tez byl idealny zmienilem na everglide i oh ah jaka super roznica takze mysle ze podobnie moze byc z 9hd destructorem i qpadem Cytuj Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 no to tym bardziej Ci polecam SW x8 tutaj masz minirecki: http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/B ... -2146.html http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/M ... -1954.html osobiście dla mnie jako projektanta i grafika dobra myszka to podstawa.. no i po wielu miesiącach prób i poszukiwań znalazła się idealna więc może rzuć sobie na nią okiem Cytuj Link to post Share on other sites
manioor 2 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 i tak myszka nie da Ci skill'a. ja tez tak myślałem ze lepszy sprzęt poprawi chodź trochę komfort gry czy pomoże mi stać się lepszym lecz to jest lipa, miałem copperhead'a i jest to normalna myszka, mam teraz a4tech 750fx i jest identyczny jak razer. więc po co przepłacać ? Cytuj Link to post Share on other sites
blaugrana 0 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 ja mam goliathusa, ale bede zmienial na 4hd bo podobno jest bardzo bardzo dobra, co do myskzi nei oplaca sie barc takiej myskzi co ma 20 przyciskow z boku, chyba ze robisz na kazdym bind na awp, he, fb, secammo, primammo itp najlepsze do gry to wlasnie mx 518, deathadder i ie 1.1 i 3.0 czyli deathadder albo 3.0 i 4hd albo 9hd prawda jest taka ze przy xai czy kinzu polowe placisz dlatego bo jest napis steelseries, tak jak z 5h albo siberie Cytuj Link to post Share on other sites
rowerzysta 0 Napisano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 no z syberiami sie zgodze dlatego ja zainwestowalem w senki hd 555 ale co do myszy to raczej w tego microsofta nie zainwestuje, duzo osob poleca DA(on nie jest awaryjny, on jest praktycznie zepsuty na starcie 90% graczy musialo dawac do gwaracji) w takim razie dlaczego nie polecicie imperatora ?? Cytuj Link to post Share on other sites
blaugrana 0 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ja osobiscie mam ie 1.1 i fajnie mi sie gra u kkolegi jak gralem na da to dziko mi sie gra, jakas masakrycznie plastikowa jest ta mysz a co do myszy to mowie powznie nie oplaca sie pchac w tego imperatora, zastanow sie nad logitechem g5, tez bardzo dobra mysz, a nie mozesz zostac przy mx518? Cytuj Link to post Share on other sites
rowerzysta 0 Napisano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 z calym szacunkiem katalonczyku ale jesli polecasz mi g5 do csa to chyba cos przycpales bardzo duzo znajomych ja mialo i po 2 dniach sprzedalo szczegolnie w 2007 jak na heyah je rozdawano w kazdej kategori za top3 piekielny niewypał logitecha. slyszalem cos ze bolaczka imperatora jest jego sensor wie ktos cos wiecej ? Cytuj Link to post Share on other sites
blaugrana 0 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 nie wiem, ja tam troche uzytkowalem g5 i nie była zła, mam nawet kolege co gra w to jakies 9 lat i tez caly czas g5 i nie gra mu sie zle a co do imperatora, to nie wiem nie slyszałem, jednak chyba mozna ja kupic, tylko szkoda ze taka droga a nie wiem jak to jest z imperatorami ale u kolegi w da sie sensor troche 'zuzyl' a u drugiego wszystko bez problemu, Cytuj Link to post Share on other sites
G-36_Rebel 0 Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 cze, podlacze sie pod temat: gram na MX1000; sredni poziom, taki starszy sierzant, zastanawialem sie nad nowym zwierzakiem ale na kablu bo juz zdazylem zajezdzic akumulator. W szranki stawiam ponizsze gryzonie (MS Sidewinder nie pasuje mi do dłoni, odpada): >Logitech G500 >Logitech G9 w podobnej cenie w necie, >Razer Death Adder rev2, albo >Roccat Kone rev2 (podobno - Roccat Kova - tez nie jest zły, a znacznie tanszy) ma ktos jakies sugestie, zeby nie przeplacac ale kupic cos dobrego, zaznacze ze gram w: (CS:S, Cod4MW, UT3, BF Bad company, w planach BF BC2 i Arma2, COD: MW2 no i StarCraft I i II, Warhammer'y wszystkie) mx1000 jest dla mnie troszke za cięzki choc lezy w dloni idealnie. z gory dzieki za rade:) Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ale który MS SW? Osobiście wybrałbym Logitech'a G500. Cytuj Link to post Share on other sites
G-36_Rebel 0 Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 sorki, MS SW x5; czuje sie jakby nie mozna bylo jej pewnie zlapac, za to bardzo pasuje mi w mx 1000 to miejsce na kciuk- idealnie wyprofilowane, chywt myszy pewny. Zastanawialem sie tylko nad konstruckja bo czytalem ze wlasnie roccat jest mechanicznie wytrzymalszy, aczkolwiek wiadomo jak to kazdy moze sobie wypisac cos w komentarzu do zakupu. THX M8 Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 A widzisz. Zobacz MS SW X8 Cytuj Link to post Share on other sites
Jozio 28 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 co do tematu to fajna myszka Cyber Snipa Silencer << dzisiaj spotkałem ciekawe jak spełnia swoją rolę Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts