stasimon 4 Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Witam, Który z powyższych monitorów będzie najlepszy? Używany będzie do wszystkiego, internet, filmy, grafika, gry wszelakiego rodzaju. Input lag jeśli nie będzie przekraczał 10-15ms nie jest aż tak ważny (teraz gram na PS3/X360 podpiętym do LCD Samsunga z potężnym lagiem) Niestety z powodu ograniczonych funduszy nie stać mnie na nic droższego. Pzd. Cytuj Link to post Share on other sites
vieniek123 18 Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Myślę, że najlepszym wyborem będzie dołożenie do lg 23ea63 (620 zł ~~) osobiście go posiadam i za te pieniądze szczerze polecam Cytuj Link to post Share on other sites
Hiro85 22 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Zgadzam się LG jest najbardziej interesujący z tych trzech. Miałem okazję go użytkować i muszę stwierdzić, że spisuje się świetnie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts