sevku22 15 Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witam. W USA już ruszyła BETA. Mozna sciagnac klienta 1,7 gb. Jednak by mozna bylo zabiegać się o klucz , trzeba mieć konto na http://www.battle.net i jakąś conajmniej jedną gre kupioną. ( Mi pomogło zamówienie TRIALA WORLD OF WARCRAFT dla picu ) I po wysłaniu formularzu z danymi mojego PC , mam czekać niby na klucz. A macie może szybsze sposoby by klucz zdobyć? Pewnie mi nie odpiszą nawet z battle netu. ps: Stało się! Pierwsi użytkownicy na całym świecie zaczęli podłączać się do nowego Battle Netu, aby rozpocząć beta testy Starcrafta 2! Jak sprawdzić, czy zostało się wylosowanym do bety? Przede wszystkim – nie czekajcie na maila od Blizzarda! Po prostu zalogujcie się na swoje konto Battle Net (eu.battle.net). Jeśli dostaliście dostęp do bety, wśród Waszych gier będzie nowa ikonka – Starcraft II Beta Nie musicie na nic więcej czekać – wystarczy, że ściągniecie wersję instalacyjną i zalogujecie się używając danych swojego konta Battle Net. Jeśli nie dostaliście się na razie do bety – bez obaw, zachęcam do regularnego sprawdzania konta. Możliwe, że zostaniecie wylosowani w kolejnych turach, parę godzin / dni później. Powodzenia! Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 tylko nie zakładajcie 10 wątków i nie sępcie o klucze kolega wyjaśnił co i jak ewentualnie wujek google Link to post Share on other sites
Recommended Posts