Skocz do zawartości

Komputer do gier 5000 zł

Recommended Posts

Do tego dodaj i5 3570K którego ładnie podkręcisz na tej płycie i z chłodzeniem Thermalright Macho Balck White 

Jeszcze Dysk SSD OCZ Vertex4 128GB na którym zainstalujesz system pare programów i ulubione gierki

I wrzuć sobie jakiś napęd.

Ten zestaw jest jak byś kupował teraz ale ja bym radził poczekać na 4 generacje procków intela i wtedy dokonać wyboru 

a masz testy czy wróżysz z fusów ? 

Proszę autora o uzupełnienie 

• Zastosowanie komputera :
  • Maksymalna kwota :
  • Których części potrzebuję :
  • Czy będę podkręcać sprzęt? :
  • Rozdzielczość mojego monitora :
  • Specjalne wymagania :
  • Części z poprzedniego komputera :
  • Własna propozycja zestawu :
  • Inne :

Omijaj z dala wszelkie vertexy , w tej cenie tylko samsung 840 pro 128gb:-)

Nie kupuj na morele ponieważ są skargi na serwis i nieprofesjonalną obsługę.

Polecam Techplanet lub ESC.

Edytowane przez venedet

Do tego dodaj i5 3570K którego ładnie podkręcisz na tej płycie i z chłodzeniem Thermalright Macho Balck White 

Jeszcze Dysk SSD OCZ Vertex4 128GB na którym zainstalujesz system pare programów i ulubione gierki

I wrzuć sobie jakiś napęd.

Ten zestaw jest jak byś kupował teraz ale ja bym radził poczekać na 4 generacje procków intela i wtedy dokonać wyboru 

Całkowicie się z tobą zgadzam, intel core i5 podkręcisz ale licz się z tym że będziesz musiał dokupić wentylator jakiś lepszy niż standardowy który otrzymasz przy zakupie procka. Twój wybór czy chcesz czekać na 4generacje i5 czy kupić teraz 3570k choć mam wrażenie że 4 generacja będzie niewiele lepsza niż ta 3... intel core i5 3570k do gier jest wręcz idealny bez wachania z tym tylko zadaj sobię pytanie czy chcesz czekać na te nowe czy kupujesz teraz ja bym nie czekał bo jak mówiłem pewnie będą niewiele lepsze.

Pozdrawiam