Phoenix.modd 66 Napisano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 przedłużki robiłeś sam czy zamówiłeś ? Większość sam ....Kuba jak masz coś co chcesz opleść to ci moge w wolnej chwili porobić czy to z termokurczkami czy bez Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 No nie powiem, ciekawa inicjatywa z tym konkursem Link to post Share on other sites
Phoenix.modd 66 Napisano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 3. Brać mogą jedynie osoby które lubią firmowy fanpage na fb oraz moich sponsorów. https://www.facebook...127408024121051 A jak ktoś nie ma fejsa? ;] Kabel zasilający wygląda epicko, takie same będą sygnałowe do monitorów? ;P Przedłużki 8 i 6 pin osobiście wole jak są pojedyncze kable oplecione HA to zakładaj leniu ... tak ten kabel zasilający będzie do wszystkich peryferii + ups. Włąsnie te przedłużki pojedyńcze mają plus zę spliter można dać z ładnym logo No nie powiem, ciekawa inicjatywa z tym konkursem A dziękuje , uważam że reklama to podstawa Link to post Share on other sites
kubapomocny15 242 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Większość sam ....Kuba jak masz coś co chcesz opleść to ci mogę w wolnej chwili porobić czy to z termokurczkami czy bez Dzięki, nie potrzebuje, pytam bo z tego co pamiętam to współpracowałeś z Darmaczem i się zastanawiałem czyja to robota Wyszły bardzo fajnie chociaż w porównaniu do niektórych "dzieł" wspomnianego pana trochę odstają, chodzi mi tu jedynie o 24pin bo przy mniejszej ilości kabli nie robi to takiej różnicy. Link to post Share on other sites
Phoenix.modd 66 Napisano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 24 pin właśnie zakupione jest i nie podoba nam się jakość oplotu Link to post Share on other sites
kubapomocny15 242 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Zaskoczony jestem Link to post Share on other sites
Phoenix.modd 66 Napisano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 zle sie wyrazilem zakupiony od Darmacza hehe wiec pewnie go zmajstrowal Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ten 24pin wygląda jak moja przedłużka BitFenix Link to post Share on other sites
Phoenix.modd 66 Napisano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) Gwarantuje ze to nie BitFenix to robione przez Darmacza Scorpion oploty 3mm Edytowane 29 Maja 2013 przez .daft cytowanie Link to post Share on other sites
KtosCos 92 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 HA to zakładaj leniu ... tak ten kabel zasilający będzie do wszystkich peryferii + ups. Włąsnie te przedłużki pojedyńcze mają plus zę spliter można dać z ładnym logo Jeżeli interesuje Cie jakieś konto hmm Pana Zdzisława Pykacza z Pykaczowa to OK Chodziło mi o kable sygnałowe, z monitora do komputera Spliter, czyli to coś co zakłada się na kable np. jak do monitora? Bo google pokazuje dziwne rzeczy ;> PS: Film z testu jest oznaczony jako prywatny Link to post Share on other sites
Phoenix.modd 66 Napisano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) Każdy kabel będzie przerobiony . I CO nie mozesz otworzyc tego filmu ? powinien juz byc ok Edytowane 29 Maja 2013 przez .daft cytowanie Link to post Share on other sites
KtosCos 92 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) Nie, wyskakuje "Ten film jest prywatny" Chyba już poprawiłeś ;PTylko ten jeden test masz na kanale? ;p Edytowane 27 Maja 2013 przez KtosCos Link to post Share on other sites
Phoenix.modd 66 Napisano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) Tak bo kamere dopiero wczoraj zakupilem miala byc tydzien temu ale oczywiscie najpierw przyjechala uszkodzona pozniej nie kompletna odeslalem i kupilem w media markt takze filmy bede krecil juz dzis chyba jesli czas pozwoli Edytowane 29 Maja 2013 przez .daft cytowanie Link to post Share on other sites
kubapomocny15 242 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 tą samą płytę używasz w swoim prywatnym modzie? Link to post Share on other sites
Phoenix.modd 66 Napisano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) mhm Maximusa V formula mam prywatnie oraz taka otrzymałem od ASUSA Edytowane 29 Maja 2013 przez .daft cytowanie Link to post Share on other sites
KtosCos 92 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 To czekam na ciekawe filmy Jeszcze mała uwaga, ta muzyka na stronie, jeżeli się da to dobrze by było zrobić coś takiego, że muzyka zaczyna grać coraz głośniej, bo idzie umrzeć na zawał jak ktoś ma słuchawki na uszach Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Kończ to szybko, bo na konkurs czekam Takie pytanko, co się stanie z tym dziełem po zakończeniu prac? Link to post Share on other sites
Phoenix.modd 66 Napisano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 To czekam na ciekawe filmy Jeszcze mała uwaga, ta muzyka na stronie, jeżeli się da to dobrze by było zrobić coś takiego, że muzyka zaczyna grać coraz głośniej, bo idzie umrzeć na zawał jak ktoś ma słuchawki na uszach haha wiesz co ja chyba w ogóle wywale tą muze bo sam się na to złapałem Kończ to szybko, bo na konkurs czekam Takie pytanko, co się stanie z tym dziełem po zakończeniu prac? Najpierw wystawy dla Patronów a później albo licytacja albo konkurs nie wiadomo Link to post Share on other sites
Jozin 0 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Czekam na filmy a biurko wygląda coraz bardziej jak biurko (wiadomo o co chodzi) zdjęcia ładnie się prezentują, ale nie pokazują tego co filmy. Link to post Share on other sites
vuodi 1382 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Wszyscy na konkurs czekają - czekam i ja Hehe Ja może się nie udzielam ale od początku podziwiam sobie Te przedłużki nie obraź się - ale wyglądają jak by ktoś początkujący to robił. Chyba że takie światło lub po zamontowaniu lepiej to będzie wyglądać Link to post Share on other sites
Phoenix.modd 66 Napisano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Czekam na filmy a biurko wygląda coraz bardziej jak biurko (wiadomo o co chodzi) zdjęcia ładnie się prezentują, ale nie pokazują tego co filmy. No napewno filmy beda najciekawsze bo co tu ukrywac zdjecie to zdjecie nie oddaje glebi projektu Wszyscy na konkurs czekają - czekam i ja Hehe Ja może się nie udzielam ale od początku podziwiam sobie Te przedłużki nie obraź się - ale wyglądają jak by ktoś początkujący to robił. Chyba że takie światło lub po zamontowaniu lepiej to będzie wyglądać Vuodi wiesz ja tez tak myslalem ale to chyba swiatlo pierdzieli chyba musze kurs fotografii brac bo moje umiejetnosci rowne sa zeru hehe wale z automatu jak ktos sie zna prosze o info . Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Zdjęcia z naturalnym źródłem światła i bez błysku. Całkiem inaczej po tym foty wyglądają Link to post Share on other sites
Phoenix.modd 66 Napisano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) Sprawdze bo znawcą fotografowania nie jestem i wole polegać na kimś Edytowane 29 Maja 2013 przez .daft cytowanie Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ja już sporo zdjęć swojego peceta zrobiłem i to pierwsza rzecz jaką trzeba zmienić żeby zdjęcia wyglądały 1 Link to post Share on other sites
vuodi 1382 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) Zdjęcia z naturalnym źródłem światła i bez błysku. Phoenix: Prawie identycznie Ci na PW napisałem żeby spróbować właśnie tak zrobić. I makro z bliska strzelić jakieś ujęcia Edytowane 27 Maja 2013 przez vuodi 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts