mirko-36 14 Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Witam. A mianowicie, wraz z karta dostalem CD ze sterownikiem Catalyst 12.8. prubowalem go aktualizowac ale zawsze pisalo ze ster. jest aktualny, ale znalazlem na stronie AMD Catalyst 13.4 wiec go zainstalowalem. I tu zacza sie moj Problem. Po zaintalowaniu i prubie na BF3 "wydawalo mi sie" ze jakby bylo troche gorzej, wiec postanowilem wrocic do poprzedniego sterownika. zdeinstalowalem 13.4 i zainstalowalem 12.8 i od tego mometu przstalo wszystko dzialac, zaczely mi wyskakiwac komunikaty a ze to jakis "Load MM" przestal dzialac, a to "Intrnet Explorer" jak chcialem zagrac w BF3 to "Orgin" przestal dzialac. Wiec powrocilem do Catalyst 13.4 i zaczelo wszystko dzialac, tylko ze nie mam skrotu w meni Auto Start programu Catalyst ale mimo wszystko chce powrocic do wersji 12.8 tylko nie wiem jak to zrobic. Z gory za wszystkie rady dziekuje. Cytuj Link to post Share on other sites
k3m0t 642 Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Przyznam szczerze że mam zainstalowany ten 13.4 i działa mi wszystko. Tak więc ciekawe co jest nie tak u Ciebie. Bo posiadam tą samą kartę co ty. Cytuj Link to post Share on other sites
JohnWoo 64 Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 (edytowane) Spróbuj też pobrać ze strony AMD sterowniki 13.5_beta2. Użyj tego programu:AMD Catalyst Un-install Utility żeby usunąć sterowniki i dopiero zainstaluj nowsze lub te które chcesz. Edytowane 12 Maja 2013 przez JohnWoo Cytuj Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Nie wiem czemu chcesz wrócić do starszych sterów skoro są lepsze i nowsze, chociażby 13.5 beta 2. Nie mam zupełnie pojęcia czemu starsze wydają ci sie lepsze, bo to na nowszych jest więcej fps, niż na starszych a te problemy o których wspominasz mogą być spowodowane tym, że nie wyczysciłeś dobrze sterowników, może zostało coś w rejestrze, bo napewno same te błędy nie powstały a co do bf'a to nie wiem czy wiesz ale od paru dni są z nim różne problemy bo serwery ea onlone są atakowane i przeciążane więc to też mogłobyć po części przez to Cytuj Link to post Share on other sites
mirko-36 14 Napisano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Przyznam szczerze że mam zainstalowany ten 13.4 i działa mi wszystko. Tak więc ciekawe co jest nie tak u Ciebie. Bo posiadam tą samą kartę co ty. Ok. moze troche przesadzam. chyba zostane przy 13.4 tylko dlaczego nie mam skrutu w dolnym prawym rogu. JohnWoo dzieki, nie wiedzialem ze istnieje dodatkowy program do deinstalizacji Catalyst Cytuj Link to post Share on other sites
JohnWoo 64 Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Spoko, ten program jest też na tyle dobry, że usuwa sterowniki i czyści rejestr. Cytuj Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 A jak klikniesz ppm na pulpicie, to nie ma tam ccc? Cytuj Link to post Share on other sites
mirko-36 14 Napisano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 A jak klikniesz ppm na pulpicie, to nie ma tam ccc? No zeczywiscie jest. Chociaz po wyresetowaniu kompa znowu sie pojawil skrut w dolnym prawym rogu, tak ze sadze ze to byl tylko chwilowy Problem. Serdeczne dzieki wszystkim!!!!! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts