carolco26 0 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Czy ktoś z Was może zna ten monitor od strony praktycznej? - wybrałem 19'' więcej mi nie trza no i jeszcze skusiły mnie LED i pobór prądu max 16W. Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Pamiętaj, że to TN, musisz być świadomy jakie wady posiada taki monitor. Cytuj Link to post Share on other sites
carolco26 0 Napisano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Wiem na co się piszę , nie jestem wymagającym użytkownikiem, chciałbym tylko zasięgnąć opinii kogoś kto zetknął się z tym monitorem, jak się sprawuje podczas użytkowania i takie tam. Na polskiej stronie nie ma wymienionych trybów rozdzielczości, martwi mnie też fakt że mają tylko jedne serwis w Kaliszu, więc jak coś padnie to trzeba będzie się uzbroić w cierpliwość czeeeekania A może NEC AccuSync AS191WM ? też 19'' tylko na dwóch lampach, tryb eco ale to nie LED. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts