mroczny85 46 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Siema. Przeglądając neta, natknąłem się na dość ciekawy tytuł jakim jest The Forest. Aktualnie jest on w wersji pre-alpha i znajduje się w strefie Green Light na steam. Jedyne co wywnioskowałem to fakt, że jest to survival horror. Momentami przypomina to Minecraft'a ale takiego bardzo ładnie oprawionego Tutaj macie filmik prezentujący ową grę: http://youtu.be/4qTtVMM3uqQ Cytuj Link to post Share on other sites
ehhhm 149 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) To może być dobre, nawet bardzo. Niech tego nie zepsują I gdzie tutaj widzisz Minecrafta ? Edytowane 8 Maja 2013 przez ehhhm Cytuj Link to post Share on other sites
mroczny85 46 Napisano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Choćby to ścinanie drzewa siekierą Cytuj Link to post Share on other sites
ehhhm 149 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) To wszystko wyjaśnia Jak dla mnie zamiast potworów czy czegoś tam, mogliby dać normalne zwierzęta (chyba, że będą obie te rzeczy). Do tego przykładowo 3 drużyny po 3 osoby rozrzucone na mapie, których celem byłaby likwidacja pozostałych. Duże mapy, ogrom craftingu, kilka specjalizacji/klas postaci i tryb PvP zapewne uczyniłyby hit z tej gry. Eh, znowu przypomina się Warcraft III Edytowane 8 Maja 2013 przez ehhhm Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts