minto 0 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Cześć. Jestem zielony w sprawach z słuchawkami, jeszcze nigdy nie grałem na słuchawkach ale czas zacząć, mój budżet jest niestety niski bo posiadam takowo 150zł. w testach patrzałem creativa hs 1000 ale coś narzekali z dzwiękiem patrzałem też creativ'a 3D alpha ale też coś narzekają, chciałem kupic steelseries sieberia v2 bo są po 100zł bez USB ale usb to koszt zaledwie 90zł, ale też coś było nie tak, ja po prostu nie mam już sił i prosił bym was forumowiczów o pomoc, bo wy na pewno się na tym znacie, nie posiadam karty dzwiękowej, mogę kupić sound blastera live jak by co. Z góry Dziękuję i pozdrawiam z Zachodniopomorskiego , P.S słuchawki potrzebuje do takich gier jak bf3, warZ, day z, metro, stalker abym z daleka słyszał strzały lub kroki najlepiej 5.1 by było. Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie sting3572 60 Napisano 7 Maja 2013 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 (edytowane) Ten temat był już wałkowany kilkanaście razy(jak nie więcej), ludziom nie chce się już odpisywać na podobne tematy,poszukaj a dowiesz się jakie opinie mają słuchawki 5.1 i inne wynalazki for gamer. Np.http://forum.benchmark.pl/topic/83526-razer-megalodon-vs-steelseries-siberia-frost-v2-dylemat/ Edytowane 7 Maja 2013 przez sting3572 1 Cytuj Link to post Share on other sites
minto 0 Napisano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Dzięki, temat do zamknięcia kupuję superlux 668b ;] Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts