whynot 0 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 (edytowane) Witam zdubluje troszkę temat kolegi który pytał o słuchawki do gier. Zależy mi na bardzo dobrym pozycjonowaniu i dość mocnym basem. Wiadomo że do tej kwoty nie mogę liczyć na wielki szał jeśli chodzi o jakość. Mam 3 typy: Superlux HD668B / HD669 Denon AH-D510 Creative Aurvana live Edytowane 5 Maja 2013 przez whynot Cytuj Link to post Share on other sites
mgaciej 0 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Nie wiem czy te nie będą za drogie chyba że dozbierasz do AKG K99 albo też tańsze Razer Electra Zastanów się też nad słuchawkami firm Koss i Sennheiser. Cytuj Link to post Share on other sites
whynot 0 Napisano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 (edytowane) Senków nie brałem pod uwagę. Jeśli chodzi o Kossy no to cóż nie zastanawiałbym się dłużej nad UR40 jakby nie to że otwarte i słychać w nich otoczenie Budżet nie może przekroczyć 200 PLN i jeśli chodzi o Razer to dla mnie zbyt 4gaming Edytowane 5 Maja 2013 przez whynot Cytuj Link to post Share on other sites
mery_master 89 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 (edytowane) http://www.skapiec.pl/site/cat/49/comp/1640377#from35101 dla mnie numer jeden BRAK ARGUMENTACJI sv Edytowane 5 Maja 2013 przez sid vicious Cytuj Link to post Share on other sites
whynot 0 Napisano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Mikrofon na pałąku w dodatku gięty ... coś przerażającego miałem 4 pary słuchawek i w każdej coś albo się pałąk wyrobił albo zaczeły być problemy z czułością bądź coś jeszcze... Cytuj Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Ja od siebie mogę dodać, senki PC 320, ale to już troszkę drożej Dźwięk z xonara D1 jest bardzo dobry,a mikrofon w nich jak na razie sprawuje się świetnie Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Zależy mi na bardzo dobrym pozycjonowaniu Kartę dźwiękową posiadamy ? jak nie, to nie będzie dobrego pozycjonowania, choćby nie wiem co. Zresztą, dobre pozycjonowanie to dla większości komputerowców pojecie względne. z powyższych modeli pozycjonowanie będzie na podobnym poziomie , przy odpowiednim układzie Superluxy(668B) mogą okazać się trochę lepsze ze względu na bardziej rozbudowaną przestrzeń/scenę względem CAL,669 oraz Denonów . Cytuj Link to post Share on other sites
whynot 0 Napisano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Integra ... Ale jeszcze jakieś 2-3 miesiące na wrzesień mam zamiar zakupić sobie jakąś muzyczną. Jeśli chodzi o pojęcie względne masz racje tym bardziej dla audiofilów itp. dla mnie jest bardzo ważne pozycjonowanie jeśli chodzi o dźwięk kroków itp. odgłosów ... Cytuj Link to post Share on other sites
homzik 479 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 A może Superluxy HD660 - http://www.skapiec.pl/site/cat/49/comp/225550#from1215 ? To w zasadzie kopia Beyerdynamic DT770 i basu mają więcej niż podane przez Ciebie Superluxy. Choć Denony czy CAL! złe też nie będą. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts