Krinal 0 Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Witam. Moglibyście mi polecić jakąś dobrą mysz oraz podkładke do niej tak do 250 zł? Będę ją potrzebował głównie do gier. Mój uchwyt to claw grip. Niestety nie potrafię powiedzieć czy wolę laser czy optyk, ponieważ nie wiem dokładnie czym to się różni. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
PandaBear 12 Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) Jeśli chodzi o myszkę to: Kliknij A na podkładkach niestety się nie znam. Poprawiłem. Edytowane 4 Maja 2013 przez PandaBear Cytuj Link to post Share on other sites
ezzio 119 Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 @Panda, możesz czytać co pisze autor tematu "Mój uchwyt to claw grip" a ty mu wklejasz bez ładu i składu parę myszek...które do claw gripa się nie nadają.@Krinal Przeczytaj sobie pod tym linkiem o wyborze myszki i będziesz wiedział czy laser czy optyka i sam wybierzesz sobie z rekomendowanych najlepszą dla siebie pod claw gripa (w rekomendowanych) http://www.test-gear.pl/dobor-myszki-i-podkladki/ Cytuj Link to post Share on other sites
Krinal 0 Napisano 4 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Hmm mam mały problem. Dotychczas używałem jakiejś taniej myszki a4tech(chyba 1000 DPI), która ma kształt prawie identyczny jak g400. I jak tak patrze, to taki kształt jest do palm gripa, a ja ją trzymam jak w claw gripie. I teraz nie wiem czy wybrać myszkę przystosowaną do mojego sposobu uchwytu czy pozostać przy tym kształcie , do którego sie przyzwyczaiłem i kupić g400. Cytuj Link to post Share on other sites
ezzio 119 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Jak Ci wygodnie z taką myszka podczas claw gripa to wiesz już czego się spodziewać więc nie będziesz miał problemu z przystosowaniem się. Cytuj Link to post Share on other sites
Krinal 0 Napisano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 W takim razie biorę g400. Jaka podkładka do tej myszy by była dobra? Cytuj Link to post Share on other sites
zeed94 19 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Może Razer Goliathus, albo SteelSeries QCK. Cytuj Link to post Share on other sites
Krinal 0 Napisano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Hmm chyba wybiorę QCK. Dzięki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
ezzio 119 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Co do podkładki - chcesz szybka czy wolną? Cytuj Link to post Share on other sites
Krinal 0 Napisano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Właśnie nie wiem , która bardziej by pasowała do G400, ale zdaje mi się , że szybką. Myślałem jeszcze nad a4tech x7 Cytuj Link to post Share on other sites
mery_master 89 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Mysz ZOWIE EC1 EVO to najlepszy sprzęt jaki miałem w ręku Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts