DarkSky 35 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 (edytowane) Chciałbym kupić dobrą obudowe do 350zł i teraz nie wiem, ktòrą wybrać Zalmana poleca mi kolega, ktòry posiada tą obudowe i jest bardzo z niej zadowolony z kolei bardzo dobre opinie czytałem o Gladius' ie i nie mam pojęcia jaką wybrać. PS. Sprawdziłem i bebechy wejdą do obu obudòw. Edytowane 2 Maja 2013 przez DarkSky Cytuj Link to post Share on other sites
Djmnich 80 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Do 350zł możesz mieć Regnum L50.Jednak z dwójki Z11 i Gladius wziąłbym Z11 ładniej wygląda. Cytuj Link to post Share on other sites
Etemity 1918 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 gladius wiekszy i wygląda duzo lepiej. zalman jak dla mnie ma za duzo plastiku i wygląda tandetnie. Cytuj Link to post Share on other sites
DarkSky 35 Napisano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 A co z wentylacją? Cytuj Link to post Share on other sites
Mareczq 422 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Nie no Z11 to jest dużo niższa klasa niż X80. Blachy są dużo słabsze, znacznie mniej dodatków, wręcz drastycznie słabiej z filtrami, ogólnie mniej miejsca i do tego Z11 ma głupio rozwiązane to chłodzenie boczne. Co do chłodzenia tak ogólnie to wydaje mi się, że będzie to podony poziom, może lekko ze wskazaniem na X80 jak się dokupi dodatkowe wentylatory. Jednak X80 będzie cichszą obudową według mnie. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
DarkSky 35 Napisano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Dzięki z odpowiedzi. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Nie ma tutaj co porównywać bo Gladius X80 to obudowa dużo większa i oferująca dużo więcej opcji 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts