Wazonek 11 Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Tak jak w temacie jakie znacie gierki na mój komputer. Interesują mnie : 1. Dobre, ciekawe, z interesującą fabułą gry single player, gatunki obojętne byle nie strategia. Grałem w : Gothic 1,2,3 z dodatkami, COD 2, world at war, mw 2, mw, BF Bad company 2, Gta san andreas, gta 4 ( kawałek nudne + zła optymalizacja ) Crysis 2, warhead, Risen. ( chyba tyle ) Aktualnie gram : Sleeping dogs, Risen 2 dark waters, Skyrim, Resident evil 5, Wiedźmin, NFS Most wanted ( ten nowy ), Fifa 12. 2. Darmowe multiplayer( byle nie nudne ). Grałem w : Counter strike 1.6 ( ogólnie fajny tylko ta grafika... ), Combat Arms ( armia dopalaczy + duża przewaga przy ładowaniu kasy na bronie ), Blacklight Retribution ( dziwna gra, czarne paski u góry i dołu + nudna ) Aktualnie gram : Arctic Combat ( trochę nudna, strasznie łatwa + nic nie ciągnie mnie to wbijania lvl, najlepszą broń można mieć na początku ( kałach ). Specyfikacja komputera : Procesor : Pentium® Dual-Core E5800 3,2Ghz , 2 rdzenie. Ram : 6GB DDR3 1333Mhz Karta : Gigabyte Radeon HD 7770 1GB, GDDR5 1050/1125 Mhz. Monitor : 1280-1024 ( Nie podawajcie mi gier w których bd miał czarne paski np Assassins creed. ) Jedno pytanie czy Counter Strike source jest płatny czy darmowy ? Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Lista gier, z ocenami, opisami, recenzjami, wymaganiami sprzętowymi. DO końca życia nie ograsz. 1 Link to post Share on other sites
Wazonek 11 Napisano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Ok, dzięki sprawdze Link to post Share on other sites
novter 3 Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 (edytowane) Tutaj też znajdziesz coś dla siebie http://www.gaminator.tv/gry/tryb/gry-singleplayer Edytowane 1 Maja 2013 przez novter 1 Link to post Share on other sites
Dudzio993 53 Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Fable, Hitman 2, Mirror's Edge, Cry of Fear. Gdy sobie coś przypomnę to dopiszę Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Seria Stalker - grałeś? Link to post Share on other sites
novter 3 Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Jedno pytanie czy Counter Strike source jest płatny czy darmowy ? Nigdzie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi, ale sądzę, że możesz pobrać non steam'a z: http://www.cscenter.pl/download_counter_strike/5085-counter_strike_source_non_steam_download.html Link to post Share on other sites
decoyek 10 Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 STALKERHitman Blood MoneyMirrors EdgeOblivionFear 2 lub 3 Crysis 1Battlefield bad company lub 2jka powinna ci smigacGTA 4Far Cry 1 lub 2 Link to post Share on other sites
Papiesz111 152 Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Metro 2033 - bardzo dobra, klimatyczna gra(w tym miesiącu wychodzi nowe Metro: Last Night) Mafia 1 i 2 - Jedna z moich ulubionych gier. W 1 grafika nie jest piękna czy coś, ale gra ma ŚWIETNĄ fabułę i bardzo dobry klimat. Warto zagrać. 2 też świetna. Far Cry 3 - Klimatyczna, otwarty świat(wyspa), bardzo dobrze mi sie grało. 1 Link to post Share on other sites
venedet 34 Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 (edytowane) Może Star Wars: Knights of the old republic obie części? Świetne gierki, stawiam je w moim rankingu na równi z Wiedźminem( no może Kotora 1 ciut wyżej). Są jeszcze świetne Mass Effect 1,2,3 . Polecić można też The Walking Dead mimo że w tą gre jeszcze nie miałem okazji zagrać to nasłuchałem się w szkole ogromnych pozytywów na jej temat(połowa klasy uważa ją za najlepszą gre). Morrowind też jest boski tylko nie wiem czy taki ''staroć'' cię zinteresuję:-) Warto też wspomnieć o Mount&Blade Warband dla mnie mimo że fabuły praktycznie nie ma, jest to Grywalność przez duże G, system walki jest jednym z najlepszych systemów jakie widziałem. Edytowane 6 Maja 2013 przez venedet 1 Link to post Share on other sites
ollo96 0 Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Ja polecam obie części wiedźmina.A co do gta iv to najwidoczniej grałeś na piracie, bo patche dużo poprawiają Link to post Share on other sites
Recommended Posts