Skocz do zawartości

Jakie gierki na mój komputer ?

Recommended Posts

Tak jak w temacie jakie znacie gierki na mój komputer. Interesują mnie :

1. Dobre, ciekawe, z interesującą fabułą gry single player, gatunki obojętne byle nie strategia.

Grałem w :  Gothic 1,2,3 z dodatkami,  COD 2, world at war, mw 2, mw, BF Bad company 2, Gta san andreas, gta 4 ( kawałek nudne + zła optymalizacja ) Crysis 2, warhead, Risen. ( chyba tyle )

Aktualnie gram : Sleeping dogs, Risen 2 dark waters, Skyrim, Resident evil 5, Wiedźmin, NFS Most wanted ( ten nowy ), Fifa 12.

2. Darmowe multiplayer( byle nie nudne ).

Grałem w : Counter strike 1.6 ( ogólnie fajny tylko ta grafika... ), Combat Arms ( armia dopalaczy + duża przewaga przy ładowaniu kasy na bronie ),  Blacklight Retribution (  dziwna gra, czarne paski u góry i dołu + nudna ) 

Aktualnie gram :  Arctic Combat ( trochę nudna,  strasznie łatwa + nic nie ciągnie mnie to wbijania lvl, najlepszą broń można mieć na początku ( kałach ).

Specyfikacja komputera :

Procesor :  Pentium® Dual-Core E5800  3,2Ghz ,   2 rdzenie.

Ram :  6GB  DDR3 1333Mhz

Karta :  Gigabyte Radeon HD 7770 1GB, GDDR5  1050/1125 Mhz.

Monitor : 1280-1024  ( Nie podawajcie mi gier w których bd miał czarne paski np Assassins creed. )

Jedno pytanie czy Counter Strike source jest płatny czy darmowy ?

Metro 2033 - bardzo dobra, klimatyczna gra(w tym miesiącu wychodzi nowe Metro: Last Night)

Mafia 1 i 2 - Jedna z moich ulubionych gier. W 1 grafika nie jest piękna czy coś, ale gra ma ŚWIETNĄ fabułę i bardzo dobry klimat. Warto zagrać. 2 też świetna.

Far Cry 3 - Klimatyczna, otwarty świat(wyspa), bardzo dobrze mi sie grało.

• Popieram 1

Może Star Wars: Knights of the old republic obie części?

Świetne gierki, stawiam je w moim rankingu na równi z Wiedźminem( no może Kotora 1 ciut wyżej).

Są jeszcze świetne Mass Effect 1,2,3 .

Polecić można też The Walking Dead mimo że w tą gre jeszcze nie miałem okazji zagrać to nasłuchałem się w szkole ogromnych pozytywów na jej temat(połowa klasy uważa ją za najlepszą gre).

Morrowind też jest boski tylko nie wiem czy taki ''staroć'' cię zinteresuję:-)

Warto też wspomnieć o Mount&Blade Warband dla mnie mimo że fabuły praktycznie nie ma, jest to Grywalność przez duże G, system walki jest jednym z najlepszych systemów jakie widziałem.

Edytowane przez venedet
  • Popieram 1
  • 2 tygodnie później...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...