Abizer 241 Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam. Od 2008 roku jestem posiadaczem internetu orange freedom z modemem zte 852. Jest to jak wiadomo stara skrzynka. Na starszym sprzecie mialem win 8 x64 i po podpisaniu sterownikow programem i operowniu w trybie testowym jakos to wszystko dzialalo. Doszedl mi nowy komp, znowu zainstalowalem Win 8 x64 z tej samej plytki, wlaczylem testmode, podpisalem sterownik- diody sie pozapalaly ale modem nie laczy sie z netem. Wydaje mi sie ze ten modem juz nie za bardzo chce ze mna wspolpracowac. I tutaj pytanie- czy jest opcja zeby zakupic jakies inne urzadzenie z ktorym nie trzeba bedzie sie bawic w te cale cyrki z podpisami cyfrowymi, ktorego producent udostepnia normalne stery? Sorry za pisownie ale pisze z surowego windowsa eng (bo taki mialem akurat) 32bit- specjalnie zainstalowalem zeby moc sie polaczyc przez ten modem bez cudowania Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez Abizer Cytuj Link to post Share on other sites
nomosz 35 Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Kazdy router z wbudowanym modem ADSL annex A routerowi obojetny jest system, bo to jest to niezalezne urządznie z własnym OS TP-Link 8960 i bedzie pan zadowolony 1 Cytuj Link to post Share on other sites
radoslaw999 21 Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Byle jaki Router wystarczy. Polecam Netgeara DGN1000 - sprzęt do Freedoma od Orange. Wszystko śmiga, synchronizacje łapie wysoko, nie zmula i łatwo się konfiguruje. Kupisz go za grosze na Axxx. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Abizer 241 Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Dzięki bardzo, kupiłem jakiegoś TP linka w sklepie niedaleko, nie mieli dużego wyboru a nie chciało mi się czekać żeby zamówić przez neta, tak czy siak wszystko śmiga. Poleciały plusiki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts