kamilbauma 2 Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Jaki tablet polecicie do 600zł. W okolicy mam komputronika, rtv euro agd, neonet, empik, alsen i sferis. Jeśli tablet nie jest w zadnym z tych sklepów to prosze tak aby starczyło na przesyłkę. Za wszystkie odpowiedzi dziekuje :-) 1 Cytuj Link to post Share on other sites
darekUFO 4 Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Ja mogę polecić ci z ręką na sercu Kruger&matz km1010, ma świetny wyświetlacz, jest wydajny oraz posiada przydatne pełnowymiarowe gniazdo USB, niestety nie wiem czemu nie ma już go na stronie euro(?) Z 7" to może Nexo, vido n70hd lub KM0793(wszystko to prawie to samo) Cytuj Link to post Share on other sites
Jurij 169 Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Dzisiaj wrzucili na promocję. Firmowo i z 3g. http://lenovo.strefamarek.allegro.pl/tablet-lenovo-a2107a-3g-etui-karta-16gb.html Cytuj Link to post Share on other sites
venedet 34 Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 (edytowane) Od siebię mogę polecić http://www.euro.com.pl/ipad-i-tablety-multimedialne/prestigio-multipad-pmp5570c.bhtml. Użytkuję go od grudnia i problemów z nim nie miałem, a używam go bardzo intensywnie(4-5h dziennie). Pograć też się da(ravensword, real racing 3, wild blood(mały wyjątek: walka z cyklopem) chodzą bez problemu). Eran przejrzysty, system chodzi szybko i się nie wiesza, głośnik co prawda cichy ale na słuchawkach nie jest tak żle i dodatkowo w komplecie stylowe etui. Możesz też zwrócić uwagę na wyższy model od prestigio, bo w rtv jest chyba promocja. Edytowane 6 Maja 2013 przez venedet Cytuj Link to post Share on other sites
erroreq 25 Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 za 600zł możesz już spróbować znaleść nexusa 7, masz pewną aktualizację do nowszych, przyszłych androidów i mocne bebechy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts