Godlike 0 Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam Mam okazje kupić wyzej wymienony Notebook ,ale jest taki problem że jest na nim zainstalownay Windows 7 Starter czy jest mozliwość wymiany tego systemu na inny ?? np Win 7 Ultimate czy choćby Home ?? albo gdyby nie było tekiej mozliwości to czy ten Starter jest w pełni funkcjonalny ?? czy trzeba pod niego mieć specjalne sterowniki ?? Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez Godlike Cytuj Link to post Share on other sites
Rashton 33 Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Oczywiście że można zmienić system, sterowniki na stronie producenta powinny być, skoro działa na starterze zadziała też na lepszych wersjach Cytuj Link to post Share on other sites
Godlike 0 Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Właśnie oto sie bałem ze sie nie da że ta wersja jest specjalnie przystosowana do tego typu komputerów , takich bardziej mobilnych ,interesował by mnie Win7 Ultimate Cytuj Link to post Share on other sites
Rashton 33 Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Ale wiesz, nie jest to mocny netbook i jakieś wodotryski można odpuścić sobie, poza tym, aż ultimate potrzebny jest? Cytuj Link to post Share on other sites
Godlike 0 Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Sprawa jest taka że mam Amplituner i potrzebuje jakieś źródło do niego ,puki co wykorzystuje Samsunga R780 ,łącze sie poprzez specjalny konwerter ,ale ten laptop jest duzy i nie poręczny poza tym kożystam z niego na codzien i potrzebuje cos małego zgrabnego żeby tylko dało rade odtwarzać muzyke z tego ,tylko ze do tego konwertera porzeba sterowników i temu pytam czy da siezmienic sysyem Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts