Rispo 0 Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Hej forumowicze, mam problem przy wyborze jednego z tych headsetów, a nie znam nikogo kto by posiadał oba lub chociaż miał je na głowach i mógł ocenić i doradzić. Więc zwracam się do panów o pomoc, czytałem o obu słuchawkach wiele opinii, negatywnych i pozytywnych, Np że Megalodony mają problemy z gniazdami usb przy 64 bitowych systemach, tu też że "skóra" na frostach jest mniej przyjemna dla uszu. Doradźcie mi bo sam już mam mętlik w głowie straszy Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Najlepiej daj sobie spokój ze słuchawkami dla graczy, bo to syf. Tak w ogóle, to nie podałeś prawie żadnych informacji, które pomogłyby w wyborze. Cytuj Link to post Share on other sites
Rispo 0 Napisano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Wiem że to syf, ale mało słuchawek "do muzyki" posiada dobrej jakości mikrofon. A na mikrofonie i wygodzie słuchawek mi zależy właśnie. Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Myślisz, że Siberia i Megalodony mają dobre mikrofony? Poziom oddzielnych majków za 10 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
faroxim 13 Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 @Up To ty chyba nie wiesz jakie edycja cuda robi z mikrofonami za 8zł Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Nie stary, w ogóle nie mam o tym pojęcia... Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 @Up To był sarkazm, że mikrofon za 8zł spisze się tak samo jak ten za 10 a ten droższy będzie i tak lepszy od słuchawkowego lub na takim samym poziomie Nie zmienia to faktu, że i jedne i drugie "słuchawki" to ścierwo. Cytuj Link to post Share on other sites
sting3572 60 Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie wiem gdzie tu problem bo obydwa zestawy nie są warte "funta kłaków"-jak mawiał pan Zagłoba,z gamingowych zestawów miałem SS V2,Tritton 5.1 AX PRO,Medusa 5.1(wersja ze wzmacniaczem),Astro A40,teraz używam Samson SR850 na przemian z Panasonic RP-HTF600 i obydwie pary bija na głowę wszystkie te superuberprogamingowe zestawy na głowę,powiem więcej,rozjeżdżają je jak walec,jeśli chodzi o Razera,to moim zdaniem dobrze wychodzą im jedynie podkładki i DA,o słuchawkach,poza zagorzałymi fanami reszta użytkowników nie ma zbyt pochlebnego zdania(delikatnie mówiąc) Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez sting3572 Cytuj Link to post Share on other sites
minto 0 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 (edytowane) a Superlux HD będą się nadawać? tylko jaki model 668? czy koss ur40? Edytowane 7 Maja 2013 przez minto Cytuj Link to post Share on other sites
sting3572 60 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 W tej cenie Superluxy HD681 lub HD668B i Zalman ZM-MIC1,osobiście brałbym HD668B,sam używam SR850,wg opini troszkę lepsza wersja HD668B i sprawują się wyśmienicie z xonarem DG,na temat Superluxów jest mnóstwo recenzji i opini,do poczytania http://www.techfanatyk.net/polecane-sluchawki-nauszne-do-gier/ 1 Cytuj Link to post Share on other sites
minto 0 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Dziękować ;] więc kupuję superlux 668b i mam nadzieje że posłużą mi ładnie parę lat, potrafię zadbać o sprzęt Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts