MartinS 2 Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Cześć wszystkim forumowiczom! Piszę do osób, które wykonały root w/w telefonu i zainstalowały na nim CyanogenMod w wersji 10 (Jelly Bean 4.1.2). Jak wygląda u Was czas pracy na baterii z tym roomem? W moim przypadku telefon z ściemnionym maksymalnie ekranem, wyłączonym 3G itp. wytrzymuje niepełne 2 dni. Używam tego romu od 3 dni, więc mam nadzieję, że być może wszystko się wyprostuje Za wszystkie odpowiedzi szczerze dziękuję! Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Na moim SGS III mam zainstalowanego CyanogenMod'a 10.1 ( Android 4.2.2 ) i razem z kernelem Saiyah Kernel 1.9.1 telefon trzyma spokojnie 1,5 dnia więc nie jest źle. Cytuj Link to post Share on other sites
kudlatyEOS 301 Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Spartphone jest po to aby z niego korzystać a nie sprawdzać ile ( dni ) bateria wytrzyma Ja przy 2 tel nauczyłem się, że oba podłączam do stacji na noc i następnego dania nie martwię się o baterię. Co do zmiany ROM-ów to mój stary Desire na CM 10.1 max wytrzymywał 4 dni ( leżenia ) Ale potrafił mieć takie akcje, że w 3-4 godziny zjadł całą baterię. Tylko w tym wypadku nie było opracowanego kernela 3.0 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts