Skocz do zawartości

Dyskusja na temat okazji cenowych

Recommended Posts

Nie mówię że tak robię :P Są snajpery, powiadomienia z obserwowanych i pewnie pełno innych możliwości.

Ludzi nie ogarniesz - zobacz ile ludzi kupuje zasilacze SPC. Albo ostatnio mój ulubiony przejaw głupoty - nawet wczoraj znaleźli się na allegro chętni na GTX 770 4GB za prawie 1500zł.

Zalman Z9 u3 od morele uszkodzony gwint od zasilacza

Za 190zl

http://allegro.pl/obudowa-zalman-z9-u3-usb30-czarna-z9-u3-i4619066881.html

Uszkodzony gwint od zasilacza? Co oni się z choinki urwali? Nawet im się nie chce ścianki bocznej ściągnąć i zrobić porządnego zdjęcia, że jest uwalony gwint w który się wkręca dystans do płyty głównej a nie gwint od zasilacza który jest w zasilaczu (którego oczywiście tam nie ma...). Chyba skończę kupować w tym sklepie...

Vieworld: ten opis od tej 780 TI rozwala :

witam mam do sprzedania karte graficznie praktycznie nowa zakupiona w sklepie morele w 18-07-2014 stan perfekcyjny ,faktura,gwarancja 3 lata, karta ma pamięc Samsunga pozdrawiam

Nie wolałbyś poczekać na 970/980 ? Wydajniejsze a cena ... brak informacji.

Edytowane przez Kac2per1

Vieworld: ten opis od tej 780 TI rozwala :

Nie wolałbyś poczekać na 970/980 ? Wydajniejsze a cena ... brak informacji.

970 nie jest wydajniejsze od ti. 980 różnie, w jednych testach trochę odstaje, w innych jest gorsza od ti. Te 10-15% wydajności na korzyść 980 należy włożyć między bajki ;)

Ceny też są znane, 970 za 1429zł, 980 za 2399zł.

Siostra kupiła takie same za 300 zł. Poza tym... "ORYGINALNE PUDEŁKO" :f

Niestety cudów nie ma, za dobre buty trzeba swoje zapłacić. Jedyna okazja na wyrwanie takich butów za półdarmo to albo jakieś kody rabatowe w sklepach, albo sklep, który bankrutuje i sprzedaje wszystkie swoje towary.

http://allegro.pl/karta-grafiki-asus-geforce-gtx-970-oc-4gb-gddr5-i4628455372.html co myślicie o tej ofercie ? Próbowałem wyciągnąć informacje odnośnie dystrybucji pochodzenia tych kart oraz gdzie i w jaki sposób jest realizowana gwarancja. Niestety nie uzyskałem konkretnych odpowiedzi. Trzeba czekać na oferty z innych sklepów.

Ja bym takich ofert raczej radził unikać. Dostaniesz fakture niewiadomo skąd a później do kogo z tym uderzysz na gwarancje? Do producenta bezpośrednio nie wyślesz bo nie obsługuje gwarancji od end userow. Prosto z hurtowni dostaniesz papier ? Do nich też nie odeślesz.

To już bym wolal z niemiec zamówić, przynajmniej masz fakturę ze sklepu i bezproblemowa gwarancje.

np

http://cenowarka.pl/eu/zotac-geforce-gtx-970-zt-90101-10p-a1167955.html

Wariactwo to dopiero się zacznie. Jak kupować to teraz. Ida premiery rożnych gier i święta, do końca roku będzie już tylko drożej.

Edytowane przez michaelred

Ja bym takich ofert unikał. Z takich ofert zwykle rodzą się problemy. Tak w ogóle to nowe karty bym zostawił w spokoju i kupił jakoś na początku października jak się to wariactwo skończy.

Edytowane przez NewSky