Xelixo 17 Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Witam Który z niżej wymieniownych telefonów byłby najlepszym wyborem do 600 zł, Sony Xperia E Samsung Galaxy mini 2 LG L5 Telefon chciałbym kupić z androidem na pokładzie, dual sim(opcjonalnie) i oczywiście nowy. Dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
Belike Blair 18 Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Z tych co podałeś Samsung i LG zbierają najlepsze opinie. Ja bym zdecydował się na LG z racji tego że jest nieco nowszy i ma lepszy aparat. Jak chcesz coś z dual simem w ten cenie to może zobacz na tą xperie: http://www.mgsm.pl/pl/katalog/sony/xperiatipodual/ 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pocio 39 Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) LG L5 nigdy w zyciu... Dziadostwo jakich mało. Tandetne plastiki. masakrycznie beznadziejny ekran. Gorszego nie widzialem na oczy.. Ciagle bledy aplikacji, wydajnosciowo duzo gorszy od Mini 2. Nawet Angry Birds Rio na nim cieły,a na mini 2 płynnie. Galaxy mini 2 spoko tylko troche mu brakuje np aparat nie za fajny. Za 600zl mozesz juz szukac przeciez Samsung Ace 2. Ewentulanie popatrz na Huawei G300. Od LG sie trzymaj z daleka. Tak samo nie bierz pod uwage Xperii J. http://allegro.pl/listing/listing.php?buyNew=1&counters=1&id=121196&order=p&string=ace+2 Ace 2 bedzie najepszym wyborem. Update do Androida Jelly Bean niebawem. Procek dwa rdzenie po 800mhz kazdy. Gpu Mali 400. Bateria 1500mha. 3.8 cala PLS 800x480. Świetna jakosc rozmów i super maszynka do muzyki. Najbardziej oplacalny fon w tej cenie. Tutaj masz moje nagranie Acem 2 w 720p Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez pocio 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Tak jak kolega wyżej. Ace 2 będzie zdecydowanie najlepszym wyborem za tą kwotę. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Sincerite 208 Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Mam Galaxy Mini 2 i jest OK jak za tą cenę. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Miałem do czynienia z LG. NIE BIERZ TEGO! Bawiłem się swego czasu i ACE 2 i stwierdzam że za taką kwotę całkiem miły 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pocio 39 Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Mam Galaxy Mini 2 i jest OK jak za tą cenę. Nie jest ok bo można do 600zł miec ace 2, a kolo 400-450 huawei g300, który bije mini 2 o klase Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez pocio 1 Cytuj Link to post Share on other sites
piotrek8x 58 Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ja jak wyżej. Jak poszukasz to wyrwiesz Galaxy Ace 2. Aktualnie taki posiadam i powiem że to co mnie głównie w nim "urzekło" to płynność działania- nieporównywalna do wszystkich telefonów z jedno rdzeniowym CPU (wcześniej miałem Motorole Motoluxe z jeśli się nie mylę takim samym SoC jak w L5 i płynność przeglądania stron internetowym to udręka w porównianiu do Ace 2) Odpalisz na nim również jakieś nawet bardziej wymagające gierki. Ogólnie telefon mogę z czystym sumieniem polecić, lecz u mnie coś ostatnio zaczęło zżerać baterię (w "użyciu baterii" najwięcej pobiera system Android), ale myślę że da się coś z tym zrobić 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Również polecam Ace 2. W tej cenie nie można mu właściwie nic zarzucić, ma dobry aparat i ekran, niezłą wydajność oraz czas pracy na baterii. Bardzo ciężko będzie znaleźć coś lepszego, ewentualnie ZTE v970, ma dual sim i większy ekran o lepszej rozdzielczości ale robi gorsze zdjęcia i kiepsko u nas z jego dostępnością, musiałbyś sprowadzić sobie z Chin 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Xelixo 17 Napisano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Ok wielkie dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
swiezak018 3 Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 (edytowane) trochę odświerzę. też poszukuje telefonu tyle że u mnie sprawa wygląda inaczej. Tel biore na abonament w play. max to 250-300zł http://www.play.pl/telefony/Telefony_mnp/ tu macie szukajke , ustawcie abonament|bez pakietu internetu | 49zł abonament. moimi faworytami są : LG Swift L7 Sony Xperia E Sony Xperia J ten telefonz wyglądu jest naj Sony Xperia miro jestem zielony w tych sprawach więc prosze o radę co wybrać, a może coś innego ? Ale tylko telefony z oferty play Edytowane 1 Maja 2013 przez swiezak018 Cytuj Link to post Share on other sites
DeNeB 134 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Zdecydowanie ace 2. Cytuj Link to post Share on other sites
swiezak018 3 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 ace 2 świetny jest *.* tylko ale ... wygląd jest dla mnie niemal paskudny (cóż gusta i guściki) oczywiście bez problemu mógłbym z niego korzystać ale to będzie telefon na kolejne 2 lata jak dla mnie. nie lubię ,,okrągłości'' jak wiesz co mam na myśli dlatego w wymienionych przezemnie telefonach znajdują się owe soniacze i lg ;( gdyby sony wydało np jotkę z podzespołami z ace 2 byłby hitem Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts