Skocz do zawartości

Wybór telefonu do 600zł.

Recommended Posts

LG L5 nigdy w zyciu... Dziadostwo jakich mało. Tandetne plastiki. masakrycznie beznadziejny ekran. Gorszego nie widzialem na oczy.. Ciagle bledy aplikacji, wydajnosciowo duzo gorszy od Mini 2. Nawet Angry Birds Rio na nim cieły,a na mini 2 płynnie. Galaxy mini 2 spoko tylko troche mu brakuje np aparat nie za fajny. Za 600zl mozesz juz szukac przeciez Samsung Ace 2. Ewentulanie popatrz na Huawei G300. Od LG sie trzymaj z daleka. Tak samo nie bierz pod uwage Xperii J. http://allegro.pl/listing/listing.php?buyNew=1&counters=1&id=121196&order=p&string=ace+2

Ace 2 bedzie najepszym wyborem. Update do Androida Jelly Bean niebawem. Procek dwa rdzenie po 800mhz kazdy. Gpu Mali 400. Bateria 1500mha. 3.8 cala PLS 800x480. Świetna jakosc rozmów i super maszynka do muzyki. Najbardziej oplacalny fon w tej cenie. Tutaj masz moje nagranie Acem 2 w 720p

Edytowane przez pocio
  • Popieram 1

Ja jak wyżej. Jak poszukasz to wyrwiesz Galaxy Ace 2. Aktualnie taki posiadam i powiem że to co mnie głównie w nim "urzekło" to płynność działania- nieporównywalna do wszystkich telefonów z jedno rdzeniowym CPU (wcześniej miałem Motorole Motoluxe z jeśli się nie mylę takim samym SoC jak w L5 i płynność przeglądania stron internetowym to udręka w porównianiu do Ace 2) Odpalisz na nim również jakieś nawet bardziej wymagające gierki. Ogólnie telefon mogę z czystym sumieniem polecić, lecz u mnie coś ostatnio zaczęło zżerać baterię (w "użyciu baterii" najwięcej pobiera system Android), ale myślę że da się coś z tym zrobić :)

• Popieram 1

Również polecam Ace 2. W tej cenie nie można mu właściwie nic zarzucić, ma dobry aparat i ekran, niezłą wydajność oraz czas pracy na baterii. Bardzo ciężko będzie znaleźć coś lepszego, ewentualnie ZTE v970, ma dual sim i większy ekran o lepszej rozdzielczości ale robi gorsze zdjęcia i kiepsko u nas z jego dostępnością, musiałbyś sprowadzić sobie z Chin 

• Popieram 1

trochę odświerzę. też poszukuje telefonu tyle że u mnie sprawa wygląda inaczej. Tel biore na abonament w play. max to 250-300zł

http://www.play.pl/telefony/Telefony_mnp/

tu macie szukajke , ustawcie abonament|bez pakietu internetu | 49zł abonament.

moimi faworytami są :

LG Swift L7

Sony Xperia E

Sony Xperia J ten telefonz wyglądu jest naj

Sony Xperia miro

jestem zielony w tych sprawach więc prosze o radę co wybrać, a może coś innego ? Ale tylko telefony z oferty play

Edytowane przez swiezak018

ace 2 świetny jest *.* tylko ale ... wygląd jest dla mnie niemal paskudny (cóż gusta i guściki) oczywiście bez problemu mógłbym z niego korzystać ale to będzie telefon na kolejne 2 lata jak dla mnie. nie lubię ,,okrągłości'' jak wiesz co mam na myśli dlatego w wymienionych przezemnie telefonach znajdują się owe soniacze i lg ;( gdyby sony wydało np jotkę z podzespołami z ace 2 byłby hitem :/