CalloNord 1 Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Witam. Przymierzam się do zakupu nowego smartphone'a ( stare Sony Ericssony mi się już znudziły). Najbardziej zależy mi aby takowy telefon posiadał wydajne CPU i GPU, duży ekran, minimum 4.5 cala a także Androida( 4.0). Zastanawiałem się nad Xperią T bądź LG L9. Prosiłbym forumowiczów o podanie ciekawych smartphone'ów z w/w parametrami/wymaganiami. Maksymalna cena jaką mogę wydać to 1300 - 1500zł. Używek nie akceptuję. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Zajrzyj do działu pokaż co potrafi Twój smartfon. Ja odstaje za Tegra 3 i proponuje HTC One X. Na pewno będzie wydajniejszy niż modele które wymieniłes i raczej na równi z SGS3. Mam nadzieję, że szukasz nowki od kogoś z allegro, bo jak z jakiegoś sklepu to i tak przeplacisz i tak Link to post Share on other sites
CalloNord 1 Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Najbardziej myślę o allegro. Ten HTC który zaproponowałeś ma wydajniejszą baterię niż Xperia bądź LG? Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Wydajność baterii zależy od tego jak używasz telefonu. Wiadomo, że do stricte grania to żadna bateria nie wytrzyma dłużej jak 2-3h ostrego cięcia w wymagająca grę 3D lub jakąś z Tegra Zone. Modele porównywanie trzymają na bateriach i tak będzie póki nie pojawią się na horyzoncie takie o pojemności 3tys mah i więcej. P. S LG bym odrzucił bo to średnio wysoka półka, a za taką kasę możesz mieć high endowy telefon, czyli najwyższą półkę. Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez Salem Link to post Share on other sites
CalloNord 1 Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) HTC strasznie mi się spodobał. Podobno układ Tegra 3 jest wydajny. Na allegro chodzą HTC One po 1450 zł. Brać ? Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez CalloNord Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Salem 363 Napisano 24 Kwietnia 2013 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Zaraz Ci pokaże jak ten telefon działa, wrzucę link. http://www.youtube.com/user/Shaco116 Tylko soft niestandardowy, ale na stoku chodzi podobnie Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez Salem Link to post Share on other sites
CalloNord 1 Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Widzę że szybko ładuje strony i ogólnie jest szybki , jest to ekran 720p ? Do zamknięcia, jestem zdecydowany na HTC Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez CalloNord Link to post Share on other sites
Recommended Posts