piston 5 Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Zarejestrowałem się na plikostradzie. Podałem fałszywe dane z wyjątkiem maila (mail z fałszywymi danymi). Konto aktywowałem, przyszło mi hasło, lecz nie mogłem się zalogować. Później poczytałem o tym serwisie na necie i z tego wszystkiego usunąłem konto e-mail na wp.pl (to które podałem podczas rejestracji). Co teraz mam zrobić? Cytuj Link to post Share on other sites
Arlekin 262 Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) nic, to tak działa jak nasz stary znajomy pobieraczek.pl ? jeśli tak to luz, tam tylko grozili wszczęciem postępowania za korzystanie z serwisu lub fałszywe dane, chcieli zapłaty za korzystanie z usług, grozili komornikiem itp., ale nie robili tego bo i tak by przegrali. Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez rysiek-z-klanu Cytuj Link to post Share on other sites
piston 5 Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Ok, dzięki. A jak podałem fałszywe dane, to czy jest możliwość, że się do mnie w ogóle nie przyczepią? Cytuj Link to post Share on other sites
Arlekin 262 Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 teoretycznie tak, a praktycznie po co w tym czasie co mieli by Cię znaleźć naciągną kilku innych łosi. wyślą wezwanie do zapłaty na ten fikcyjny adres. A tak z ciekawości adres który podałeś istnieje ? Cytuj Link to post Share on other sites
piston 5 Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Właśnie pisałem, że usunąłem konto mailowe, a jeśli chodziła Ci o ten drugi (nieelektroniczny) no na 100% nie ;P Cytuj Link to post Share on other sites
Arlekin 262 Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 To idealnie. Możesz świętować. Ale to przez twoją głupotę narobiłeś sobie stresu, kupuj oryginały i po problemie Cytuj Link to post Share on other sites
piston 5 Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Ok, dzięki wielkie. Ja najpierw pobieram piraty i testuję. Jeśli program, lub gra są fajne, to kupuje oryginały. Po prostu nie lubię kupować w ciemno Cytuj Link to post Share on other sites
bullseye 73 Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Jak wszyscy, a że dem nie ma to tak jakbyś kupował auto bez jazdy testowej... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts