EluSivePL 0 Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Witam! Mam problem ze znajomymi z facebooka na skype. Cały czas miałem face'a połączonego z skype i miałem ich po prostu dostępnych na skype. Niestety od paru dni zrobili się jako niepodłączeni i dostępni nie są . Dodam, że cały czas pokazuje, ze mam połączonego face'a z skypem. Próbowałem już rożnych metod typu rozłączania i ponownego łączenia tych dwóch kont, logowałem się przez face i konto microsoft, ale nic nie pomogło. Proszę o pomoc za co z góry dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
klopers33 14 Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) a ja polecam nie bawić sie ze skype tylko przejść na google hangouts - masz darmowe wideokonferencje z max. 8 ilością użytkowników Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez klopers33 Cytuj Link to post Share on other sites
EluSivePL 0 Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 No tak, ale to raczej nie jest rozwiązanie tego problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
szymon123 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Poleciłbym przeinstalowanie skype'a. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts