dawied13 1 Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam Miałem bsody więc zrobiłem formata po formacie zacząłem instalować sterowniki jednak po zainstalowaniu sterownika do karty graficznej ładuje sie system windows a potem jest czarny ekran i brak sygnału. gtx 480 amp 314.22 xfx 650 3570k z77a g43 Link to post Share on other sites
klopers33 14 Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 karta graficzna jest uszkodzona. Link to post Share on other sites
sword88 560 Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Odpal tryb awaryjny, odinstaluj sterowniki, zainstaluj jakieś starsze, jeśli nie zadziałała to może wina sprzętowa, zasilacz lub karta. Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez sword88 Link to post Share on other sites
klopers33 14 Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Odpal tryb awaryjny, odinstaluj sterowniki, zainstaluj jakieś starsze, jeśli nie zadziałała to może wina sprzętowa, zasilacz lub karta. posiada markowy zasilacz - nic nie wskazuje na jego awarie opisany przypadek to klasycznie opisana awaria karty graficznej Link to post Share on other sites
sword88 560 Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Rozumiem że markowe rzeczy się nie psują według Ciebie??? to ciekawe bo jakoś nie mam dożywotniej gwarancji na podzespoły, mógł paść zasilacz, sekcja zasilania na płycie czy tak jak piszesz karta, przyczyn może być wiele. Do autora wyjmij kartę i sprawdź u kumpla wykluczysz przynajmniej jedno. Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez sword88 Link to post Share on other sites
szymon123 0 Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Nie rozumiem czemu odrazu na wstepie piszesz ze jest to awaria karty graficznej. Przejrzyj angielskie fora a zobaczysz ze tam staraja sie pomoc na rozne sposoby. Najlatwiej jest dac karte na serwis, ktora okaze sie sprawna... Zamiast bawic sie w polskie fora przejrzyj angielskie tam na pewno uzyskasz wiecej informacji i bardziej konkretne niz tutaj Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
dam111111 522 Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Masz karte zintegrowana ,popracuj nieco na niej .Jak tam będzie wszystko ok to gtx 480 jest winowajcą prawdopodobnie. Link to post Share on other sites
klopers33 14 Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Nie rozumiem czemu odrazu na wstepie piszesz ze jest to awaria karty graficznej. Przejrzyj angielskie fora a zobaczysz ze tam staraja sie pomoc na rozne sposoby. Najlatwiej jest dac karte na serwis, ktora okaze sie sprawna... Zamiast bawic sie w polskie fora przejrzyj angielskie tam na pewno uzyskasz wiecej informacji i bardziej konkretne niz tutaj Pozdrawiam. moze lepiej ty przeczytaj, bo ja juz czytalem I bylem na angielskim wiesz za co mnie zbanowali? bo zlecilem uzycie hd tune w podejrzeniu uszkodzonego dysku, a oni powiedzieli ze to marnowanie czasu I odrazu pokierowali go na zerowanie gdzie nie bylo takich wskazań bo moze to bylo rownie dobrze przegrzewanie Xd Link to post Share on other sites
Rozwiązanie dawied13 1 Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Podniosłem napięcie dla ramu i karty graficznej i wszystko hula jak trzeba. Temat Do zamknięcia Link to post Share on other sites
Recommended Posts