Skocz do zawartości

Czarny ekran

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez dawied13,

Recommended Posts

Witam

Miałem bsody więc zrobiłem formata po formacie zacząłem instalować sterowniki jednak po zainstalowaniu sterownika do karty graficznej ładuje sie system windows a potem jest czarny ekran i brak sygnału.

gtx 480 amp 314.22

xfx 650

3570k

z77a g43

Odpal tryb awaryjny, odinstaluj sterowniki, zainstaluj jakieś starsze, jeśli nie zadziałała to może wina sprzętowa, zasilacz lub karta.

posiada markowy zasilacz - nic nie wskazuje na jego awarie

opisany przypadek to klasycznie opisana awaria karty graficznej

Rozumiem że markowe rzeczy się nie psują według Ciebie??? to ciekawe bo jakoś nie mam dożywotniej gwarancji na podzespoły, mógł paść zasilacz, sekcja zasilania na płycie czy tak jak piszesz karta, przyczyn może być wiele. Do autora wyjmij kartę i sprawdź u kumpla wykluczysz przynajmniej jedno.

Edytowane przez sword88

Nie rozumiem czemu odrazu na wstepie piszesz ze jest to awaria karty graficznej. Przejrzyj angielskie fora a zobaczysz ze tam staraja sie pomoc na rozne sposoby. Najlatwiej jest dac karte na serwis, ktora okaze sie sprawna... Zamiast bawic sie w polskie fora przejrzyj angielskie tam na pewno uzyskasz wiecej informacji i bardziej konkretne niz tutaj :) Pozdrawiam.

Nie rozumiem czemu odrazu na wstepie piszesz ze jest to awaria karty graficznej. Przejrzyj angielskie fora a zobaczysz ze tam staraja sie pomoc na rozne sposoby. Najlatwiej jest dac karte na serwis, ktora okaze sie sprawna... Zamiast bawic sie w polskie fora przejrzyj angielskie tam na pewno uzyskasz wiecej informacji i bardziej konkretne niz tutaj :) Pozdrawiam.

moze lepiej ty przeczytaj, bo ja juz czytalem I bylem na angielskim wiesz za co mnie zbanowali? bo zlecilem uzycie hd tune w podejrzeniu uszkodzonego dysku, a oni powiedzieli ze to marnowanie czasu I odrazu pokierowali go na zerowanie gdzie nie bylo takich wskazań bo moze to bylo rownie dobrze przegrzewanie Xd

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...