Skocz do zawartości

Najlepszy colin mcrae rally/dirt

Najlepszy cmr  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepszy cmr

• colin mcrae rally
      2
    • colin mcrae rally 2.0
      18
    • colin mcrae rally 3
      1
    • colin mcrae rally 04
      2
    • colin mcrae rally 2005
      3
    • colin mcrae dirt
      3
    • colin mcrae dirt 2
      6

Recommended Posts

Zdecydowanie 2.0. Model jazdy jak na temte czasy był dość trudny (tylko z początku), ale jak już się go opanowało to ojj... Godziny grania z kumplami, który czas lepszy... ;} Grałem w wersje na PS1 i PC i na obu grało się świetnie.

2.0 jedna z moich pierwszych gier na psx oj ciupalem godzinami z ojcem na podzielonym ekranie , a potem już na kompie ścigaliśmy się w mistrzostwach na kierownicy. oj pięknie wspominam granie w colina 2.0

Więc od góry najlepsze :o

CMR 2.0

CMR 2005

CMR

CMR DiRT 2

CMR 04

itd.

2.0... na PSX razem z GT 1/2 to były najlepsze ściganki

BTW. Kiedyś się zachwycałem cieniami w GT2 na PSX, że jak wjechałeś na słońce(spod cienia) to tak ładnie oświetlało itd.. jak odpaliłem sobie GT2 na emulatorze... masakra, musisz wyjechać poza połowę cienia żeby samochód był jasny(że niby słońce) 8-)

Wtedy to się uważało że GranTurismo ma piękną grafikę... a weźcie sobie teraz to odpalcie... hihihihi :)

Pozdro

w 2.0 ojj gralo sie gralo, przeszedlem ją na wszystkich poziomach trudnosci xD w trojke sie tez gralo ale raczej juz zdecydowanie mniej, natomiast w czworeczke duzo gralem lecz jednak mysle ze hmm fajniejsza jest jednak wersja 2005 i chyba przy niej najwiecej przesiedzialem (kariery itp (PC) + plus te wszystkie dni i noce scigania sie ze znajomymi na PS2 :) tzn tak czy siak krolowal tekken ale w colina 2005 tez sie wymiatalo :o)

natomiast w dirty nie gralem, widzialem tylko jak sie prezentuja na max detalach itp

reasumujac Colin McRae Rally 2005 :o

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...