drjamka 0 Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Panie Pawle, Mam do płyty podłączoną 1 myszkę i 1 klawiaturę - interfejs USB. Bios podczas bootowania oraz Win 7 (menedzer urządzeń) dubluje te urządzenia, czyli system zgłasza podłączenie dwóch klawiatur i dwóch myszek. Zmiany gniazd urządzeń nic nie wnoszą. Odłączenie któregokolwiek powoduje, że system widzi 1 klawiaturę i 1 mysz. Może Pan odnieść się do tego problemu? Cytuj Link to post Share on other sites
ponton1967 0 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Miałem podobnie. Nie odinstalowałem poprzedniej klawiatury i myszki. To był komplet. Po odinstalowaniu poprzednich sterowników został tylko po jednym sterowniku myszki i klawiatury. Cytuj Link to post Share on other sites
drjamka 0 Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Miałem podobnie. Nie odinstalowałem poprzedniej klawiatury i myszki. To był komplet. Po odinstalowaniu poprzednich sterowników został tylko po jednym sterowniku myszki i klawiatury. System mam postawiony nowy. Problem istnieje już na etapie bootowania. BIOS już pokazuje po dwie myszki i klawiatury. Cytuj Link to post Share on other sites
rolandwally83 347 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 co to za klawiatura i myszka? podłączone pod I/O płyty czy przez dodatkowe usb na mobo (śledz, front panel) Cytuj Link to post Share on other sites
drjamka 0 Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 co to za klawiatura i myszka? podłączone pod I/O płyty czy przez dodatkowe usb na mobo (śledz, front panel) Myszka i klawiatura Logitecha - klawiatura przewodowa, mysz bezprzewodowa. Urządzenia były podłączane do różnych portów. Podłączone do innej jednostki centralnej rozpoznawane są poprawnie. Cytuj Link to post Share on other sites
rolandwally83 347 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Jak nie sprawia to problemu podczas użytkowania olała bym to klawiatura Saitek Cyborg a mysz Zalman FPSGUN http://images10.fotosik.pl/3860/431f764411b154d3.png Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez rolandwally83 Cytuj Link to post Share on other sites
drjamka 0 Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Jak nie sprawia to problemu podczas użytkowania olała bym to Tak zrobię. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts