owoce morza 1320 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ciężki wybór potrzebuję trochę postów żeby mnie przekonać myslę że dacie radę Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 W grę wchodzą tylko te 2 telefony? Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 that's right Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Nokia: NFC Nokia Maps Nokia Music Karty pamięci Większy ekran (ale mniejsza rozdzielczość) 2 rdzenie 8MP 1GB RAM Nagrywanie 1080P Iphone; iOS - moze byc wada Aplikacje Akcesoria Apple - możne być wada Jakosc Ekranu (rozdzielczość) Rozmiar Zapewne nie pokryłem wszystkich różnic 1 Link to post Share on other sites
robinek09 1583 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Może to porównane cie przekona, który http://versusio.com/pl/nokia-lumia-820-vs-apple-iphone-4-8gb osobiście dla mnie iPhone za delikatny 1 Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 a iphone nie kręci filmików w HD ? Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Jedynie 720p 1 Link to post Share on other sites
kubaset97 62 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Kręci w 720 p. Oglądałem filmik na tym iPhonie i bardzo dobre nagrywa Wybór trudny, wiem jak to jest, iPhone kusi 1 Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Wybór trudny, wiem jak to jest, iPhone kusi Wiem właśnie pozniej oglądnę filmiki a ten apple kolor biały kozak jeszcze patrzyłem na skórki do niego na gelaskins, na lumie tez są ale ten iphone ma to coś no jeszcze pisać , pisać... Link to post Share on other sites
Battlefist 148 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 iPhone mimo nagrywania 720p imho bije niezla optyka Nokie Lumie 820.Chociaz gdybym wybieral, to Lumia 820, zdecydowanie. Wykonanie, system niezalezny od producenta sprzetu, rowniez obecny poziom cen no i specyfikacja deklasujaca iPhone'a. 1 Link to post Share on other sites
Dawid_M 83 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 To tez zalezy do czego uzywasz telefonu. Windows phone ma malo aplikacji ale jest stabilny i szybki. Iphone jest mniejszy i gorzej neta sie przeglada. Jesli do internetu, a malo korzystasz z fonu czyli do codziennego uzytku sms, dzwonienie itp to bierz lumie. Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Owoce, jeśli masz jakieś pytania odnośnie wyglądu systemu czy jego funkcjonowania - pisz, mam Lumie 920 a poprzednim telefonem był 4s 2 Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Wybór dość trudny muszę przyznać ale jakoś wybrałbym iPhone'a bo jest nieco lepszym telefonem od Lumii. Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Dlaczego? Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Podobne argumenty co podał autor. Ale kwestia gustów. Link to post Share on other sites
jjack 24 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Mam iphone 4 32gb,wcześniej miałem xperie P no i iphone chodzi płynniej mimo gorszej specyfikacji,co z tego ze lumia ma lepsza specyfikację jak nie ma w czym jej wykorzystać (chyba ze wyszły jakieś lepsze gry to mnie poprawcie) jak masz jakieś pytania dotyczące ip4 to pisz 1 Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Może to porównane cie przekona, który http://versusio.com/...le-iphone-4-8gb Ta stronka nadaje się co najwyżej do porównania rozmiaru smartphonów. Tylko te 2 masz do wyboru? Link to post Share on other sites
pietrrokov 122 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Jako zwolennik Windows Phone oddaje głos na Lumie. Na prawdę Nokia 820 ma gorszej jakości video? Udowodnij mi to proszę.W końcu Lumie słyną z pięknej jakości zdjęć!Nagrywanie filmów w Lumii 820 jest gorsze od Iphone 4s ale lepsze od 4.Przykładowe wideo: W necie jest pełno filmów pokazujących możliwości nagrywania obu telefonów, więc każdy zainteresowany może sobie tego poszukać.Iphone brałbym tylko wtedy jeżeli cenisz sobie bardzo dobrej jakości dźwięk i minimalizm - dla niektórych 3,5" może być zdecydowanie niewystarczające. Link to post Share on other sites
MiszaElk 3 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Panowie - nie rozbija się o specyfikację, tylko o cały ekosystem.Mi osobiście nie odpowiada żaden z fonów. Wolę coś na androidzie. Gdybym musiał wybierać, to wybrałbym Lumię. Dlaczego? Bo nie podoba mi się filozofia Apple. Ich sprzęt jest dobry, dopracowany ale co z tego jak nie odpowiada mi, to, że Cupertino myśli za mnie. Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 To tez zalezy do czego uzywasz telefonu. Windows phone ma malo aplikacji ale jest stabilny i szybki. Iphone jest mniejszy i gorzej neta sie przeglada. Jesli do internetu, do neta tak sporadycznie Tylko te 2 masz do wyboru? tak tylko na te dwa się napaliłem jak nie odpowiada mi, to, że Cupertino myśli za mnie. nie rozumie? Skłaniam się ku bardziej teraz lumi gdyż ma filmiki w HD lepsza jakość od iphona4 a to mi się bardzo przyda Co do tego taka ciekawostka sam kiedyś naprawiałem telefony 3lata temu w serwisie ale w fonach wypadłem z formy znaczy w tych nowych , no i kompletnie przestało mnie to interesować od dłuższego czasu. Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Jeszcze w Noki jest navigacja, która działa bez połączenia z internetem. http://cdn.dottech.org/media/2012/09/nokia_maps_vs_google_maps_vs_ios_maps.jpeg 3 Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 To mi i się też bardzo przyda wybór padł na lumie , dzięki jeszcze raz Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Też myślałem o 820 ale chyba poczekam na 720. Link to post Share on other sites
pietrrokov 122 Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Jak będziesz już miał ten telefon to napisz o nim kilka słów, a najlepiej skrobnij małą recenzję w wolnym czasie, ok? Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Jak bd miał ale na pewno nie szybko , to coś się może pojawi w tym stylu ale nie obiecuje.Ponieważ na necie masa tych informacji jest i Ja niczym nowym w lumi was nie zaskoczę Co jeszcze na fona na bank kupię jakąs fajną skórkę bo nie które są kozackie z rodziny gelaskins. Link to post Share on other sites
Recommended Posts