Radek123 6 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam.Co proponujecie wymienić w moim PC aby mógł w przyszłości uciągnąć min. Battlefielda 4 i GTA 5 przynajmniej na medium/wysokie w FullHD. Mój obecny zestaw: Procek: I5-3470 Płyta główna: Gigabyte GA-B75M-D3H B75 Ram: 8GB Dual Geil Evo Veloce Grafika: Gigabyte GTX 550Ti Zasilacz: OCZ ZS 550W, Dysk: WD Caviar Green 500GB pozdrawiam Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez Radek123 Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 http://wrozbita-maciej.pl/ Nikt z nas nie jest w stanie określić, co te gry będą wymagać - jak będą się zachowywać wobec konkretnego sprzętu i jakich API będą wymagać. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Poczekaj chociaż na oficjalne wymagania, jakieś testy beta a do tego momentu zbieraj pieniądze. Cytuj Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Co do GTA - poczekaj w ogóle na potwierdzenie wydania na PC Cytuj Link to post Share on other sites
kima2 127 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Moim zdaniem wymiana grafiki. Nie ważne jakie wymagania będzie miał BF4 procesor masz wystarczający, ale grafika słaba i tutaj właśnie zainwestował bym pieniądze. Co do GTA to nie wypowiadam się bo nie mam pojęcia jak to wygląda, ale biorąc pod uwage Battlefielda i przyjmując, że BF4 będzie miał większe wymagania od BF3 to aby komfortowo pograć musiałbyś zmienić GPU na coś pokroju GTX 660Ti lub Radeon 7950. Wtedy można myśleć o wysokich detalach w FullHD. Zabawiłem się tutaj we wróżbitę Macieja, no ale zazdroszcze mu talentu i nadprzyrodzonych umiejętności więc podążam jego śladem Cytuj Link to post Share on other sites
Radek123 6 Napisano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ok dzięki za rady Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts