Wemberr 0 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Witam! Mam pytanie które sloty w mojej plycie głównej asus m5a87 działają jako ''pierwsze''? Mam czarne i niebieskie. Teraz mam włożone w czarne bo kolega doradził, że czarne działają jako pierwsze a niebieskie jak chce się dodać to znaczy niebieskie albo inne kolory jako ''drugie'' działają. Ale niebieskie są bliżej procesora i nie wiem czy to jakaś różnica(niektórzy piszą że muszą być włożone w sloty od lewej czyli koło procesora a niektórzy że zawsze jako pierwsze w czarne) Proszę o pomoc;) Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechpiwo 4895 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 pisze w książce jak byk pierwsze od procesora niebieski ddr3 a1 drugie czarne ddr3 a2 trzecie niebieskie ddr3 b1 czwarte czarne ddr3 b2 Cytuj Link to post Share on other sites
Wemberr 0 Napisano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 pisze w książce jak byk pierwsze od procesora niebieski ddr3 a1 drugie czarne ddr3 a2 trzecie niebieskie ddr3 b1 czwarte czarne ddr3 b2 No to czyli włożyć pamięci w niebieskie? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts