smoldom 0 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witam, kupiłem kompa asus m4a785td-v evo athlon II 240 goodramy 2 giga 1333 Mam takie problem że nie mogę odpalić AMD OverDrive. Po włączeniu wyskakuje komunikat" AMD OverDrive failed to start" . Mam xp, najnowszy: bios sterowniki grafy , ATI Catalyst Control Center i OverDrive W biosie wszystko dotyczące procesora mam na auto Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Jakiś inny program mu namieszał. AOD jest na to wrażliwe. Odinstaluj wszystkie inne programy do podkręcania. W moim przypadku pomogło zainstalowanie i usunięcie EasyTune 6 od Gigabyte'a. Cytuj Link to post Share on other sites
smoldom 0 Napisano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 odinstalowałem wszystkie inne programy ale nic to nie dało Cytuj Link to post Share on other sites
nazaropeth 9 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Zrezygnuj z Overdrive. Szkoda zachodu, program jest taki sobie. Do tego wysypuje się sam z siebie bez przyczyny. Miałem kiedyś go kilka tygodni, i nagle przestał działać. Działa dobrze jedynie z totalnie czystym systemem. Cytuj Link to post Share on other sites
smoldom 0 Napisano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Jaki program tego typu polecacie? Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Do OC procka BIOS, do karty RivaTuner. Cytuj Link to post Share on other sites
nazaropeth 9 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Zdecydowanie BIOS do OC, żadnych wynalazków softwareowych, grafę też w sumie najlepiej podkręcić z poziomu jej BIOSu, co by się nie męczyć przy każdej instalacji sprzętu Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts