Nowyyy 0 Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Witam. Jak w temacie. Po włączeniu gry minimalizuje się co jakiś czas. Podobnie jest nawet z przeglądarką. Nie zawsze tak jest. Żeby problem zniknął muszę ponownie uruchomić komputer. Lecz i to nie zawsze pomaga. Jest to bardzo denerwujące i uniemożliwia normalne użytkowanie komputera. Dodam że to nowy komputer i mam windows 7.( od czasu do czasu internet sam się rozłącza, nie wiem czy to może mieć jakikolwiek związek) POMOCY! Cytuj Link to post Share on other sites
grc1987 4 Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Witam, a skanowałeś system pod względem wirusów...? Cytuj Link to post Share on other sites
Nowyyy 0 Napisano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Witam, nie robiłem tego. Polecasz jakiś antywirus? Cytuj Link to post Share on other sites
Paczacz 4 Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Np:norton 2013 kaspersky i może pomoże bo w moim przypadku nie pomogło. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowyyy 0 Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Otóż zeskanowałem komputer wykryło 3 zagrożenia, zrobiłem co trzeba. Ale problem nadal występuje. Niech ktoś pomoże! Cytuj Link to post Share on other sites
Rexlu 170 Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 AntiMalware - Bardzo często złośliwe programy tak robią. Zrób full skan: http://www.dobreprogramy.pl/Malwarebytes-AntiMalware,Program,Windows,13117.html Przeskanuj jeszcze raz komputer również antywirusem. Cytuj Link to post Share on other sites
klopers33 14 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 jeśli malwarebytes nie rozwiąże problemów wykonaj logi programem otl zaznacz: - wszyscy użytkownicy - we wszystkich 6 - uzyj filtrowania - całość informacji wcisnij skanuj - zawartosc pliku OTL oraz Extras wrzuc na www.wklej.org odinstaluj wszystkie antywirusy/antymalware/firewall (firewall windowsa jest w 100% wystarczająco dobry) i zainstaluj avg antivirus free wszelkie pakiety internet security mogą powodować takowe działanie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowyyy 0 Napisano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Program malwarebytes nic nie wykrył dlatego zrobiłem to o Co prosił klopers33. OLT: http://wklej.org/id/1008745/ Extras: http://wklej.org/id/1008746/ Proszę o pomoc! Niech ktoś to przeszuka jeśli może:) Cytuj Link to post Share on other sites
klopers33 14 Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 1. pousuwaj wszystkie antywirusy / spyware cleanery / optimizery / dll fixer (widoczny w logach) 2. zainstaluj ccleanera 3. wyczysc system oraz rejestr (ccleaner) 4. zainstaluj avg 5. daj znac jaki efekt - logi wydaje mi sie ze czyste aczkolwiek zapodam znajomemu fachowcowi co o tym sadzi 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowyyy 0 Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Zrobiłem wszystko co napisałeś. Jeszcze się nic nie minimalizowało, jak coś się zmieni zedytuję post albo napiszę na priv do Ciebie:) Dzięki za twoją dotychczasową pomoc:) Niestety dalej nie pomaga. Sam nie wiem co zrobić Reinstal systemu? Cytuj Link to post Share on other sites
klopers33 14 Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 przyznam szczerze że na innym forum - forumpc mielismy ten sam problem i nie udalo sie go rozwiązać , spróbuj podmiany klawiatury może jest uszkodzona i wysyła sygnał jakobyś minimalizował :S - jestes w stanie podac jakie to były rodzaje infekcji bo pisales ze byly 3 - zainstaluj trialową wersje kasperskiego i przeskanuj caly dysk o i zrób jeszcze to: 1. wejdz w start - uruchom - msconfig 2. 3zakładka - ukryj procesy microsoft zaznacz - nastepnie wyłącz wszystko 3. 4zakladka - odznacz wszystko za wyjatkiem antywirusa 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowyyy 0 Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 DZIĘKI WŁAŚNIE TO OSTATNIE POMOGŁO JESTEŚ WIELKI! Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 U mnie podobnie. Serdeczne podziękowania dla klopersa33. Cytuj Link to post Share on other sites
AMD Overclocker 16 Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 U Mnie też pomogło Cytuj Link to post Share on other sites
petey 9 Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 DZIĘKI WŁAŚNIE TO OSTATNIE POMOGŁO JESTEŚ WIELKI! Możesz napisac jakie mialeś wpisy które wyłączyłeś? Cytuj Link to post Share on other sites
AMD Overclocker 16 Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 U mnie Pomogło tylko na chwile Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts