Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja osobiście posiadam tego acera. Dla mnie głównym kryterium była wydajność. Ale tobie w zupełności wystarczy radek 8750, ba wystarczyłby ci do tego lola nawet radek stary radek 7670 albo gt630 ktore sa 50% wolniejsze niz gt730. v3 ma błyszczącą plastikową obudowę. Nie jest to rażące ale nie ma też rewelacji. z500 na żywo zrobił na mnie największe wrażenie ( jakość wykonania). Samsung nie jest dużo a może i wcale lepiej wykonany niż acer. Acer jest błyszczący, a Samsung ma matową obudowę. No i jest 150 zł tańszy. Nie widac na niej tak paluchów.

Edytowane przez Synergia
  • Popieram 2

Do LoLa wystarcza nawet GT130M 1GB DDR2. Żona na tym gra w przedziale 50-60fps. Bierz tego Acera co podałeś w poście nr21. Ja za takiego w UK musiałbym zapłacić ~600 funtów. Poza tym Acery nie odbiegają jakością od reszty no chyba, że mówimy o bardzo drogim sprzęcie.

Gdybyś mógł zapłacić 2279zł to możesz kupić tego laptopa http://www.x-kom.pl/p/103806-notebook-laptop-15,6-asus-r500vm-sx131-8-i5-3210m-8gb-750-dvd-rw.html

Procesor i5 3210m

Grafika nvidia gt 630m

8gb ram

750gb dysk twardy

bez systemu operacyjnego

Wywalanie kasy w błoto. Nie dość, że droższy to bez systemu i ze słabszą grafiką niż samsung/ acer.

Poza tym Acery nie odbiegają jakością od reszty no chyba, że mówimy o bardzo drogim sprzęcie.

Po części się zgodzę. To akurat zależy od modelu ale wszystkie te lapki to budżetówki i nie ma co po nich oczekiwać cudów oraz niewiadomo jakiej trwałości bo aluminiowa klapa czy palmrest wcale jej nie zapewnia.

Nie wszystko złoto co się świeci.

Edytowane przez Synergia