pixelx 8 Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Witam. Mam może trochę nietypową sprawę, ale nie jestem pewien czy to jest speaker od płyty głównej? Mi się wydaję, żę tak http://i46.tinypic.com/ifbx9f.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
szuetam149 4 Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Tak, wygląda to na speaker. Tylko brakuję kabelków do podłączenia chyba ze wylutowałeś go z płyty. Cytuj Link to post Share on other sites
pixelx 8 Napisano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 (edytowane) Nom z płyty go wylutowałem, ponieważ nie dawala ona żadnych sygnałów i podłączyłęm zwykly speaker (zewnętrzny) i też nic więc wychodzi na to, żę płyta jest walnięta. Czarny obraz na monitorze jest. Reszte podzespołow sprawdziłem oprócz procesora, ale stawiam tu 80% na uszkodzoną płytę. ;/ Edytowane 29 Marca 2013 przez pixelx Cytuj Link to post Share on other sites
szuetam149 4 Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 sprawdź dla pewności procesor. ale wychodzi na to że płyta. Niestety będzie wydatek Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts