Barcelonczyk 2 Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Witam, kompletnie się nie znam na drukarkach laserowych, a obecnie używana powoli "umiera" (tak powiedział serwis). Potrzebuję drukarki laserowej w graniach 1500zł. Miesięcznie będzie drukowane około 1000 stron. Na pewno nie mniej, być może troszkę więcej. Rozglądałem się troszkę i znalazłem coś takiego: Canon i-SENSYS MF5940dn (w agito z przedłużeniem gwarancji do 4 lat troszkę ponad 1500zł). Z tego co znalazłem przy użyciu jednego tonera drukarka jest w stanie wydrukować około 6000 stron. Cena zamienni/regenerowanego to maksymalnie 200zł. Nowe i oryginalne ciężko znaleźć. Miał ktoś do czynienia z tą drukarką? Może polecacie coś innego. Cytuj Link to post Share on other sites
Jules 9 Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 (edytowane) tu jest całkiem dobra recenzja może będzie pomocna (jeśli nikt z użytkowników nie wypowie sie w tym temacie)http://www.pcworld.pl/testy/opis/UWM00044-Canon_MF5980dw.html Edytowane 30 Marca 2013 przez Jules Cytuj Link to post Share on other sites
Barcelonczyk 2 Napisano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Najprawdopodobniej skuszę się dokładnie na ten model, do którego podesłałeś link. Jest to model wyższy od tego, który podałem w pierwszym linku. Udało mi się załatwić to urządzenie nowe, w dość atrakcyjnej cenie. Jeśli ktoś używa tego Canona (MF5980dw) lub podobnego modelu byłbym wdzięczny za kontakt. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts