Jarixus 0 Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Witam, mam problem, kilka dni temu kupiłem procesor i kiedy ruszam myszką w Counter Strike Source natychmiastowo spadają klatki,a kiedy przestaję nią ruszać to wszystko jest normalnie. O co chodzi? Link to post Share on other sites
ShadowsPL 1 Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Jaki sprzęt Link to post Share on other sites
Jarixus 0 Napisano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 (edytowane) Karta Graficzna: GTX 560 Procesor: Intel core i7 3770k 8 GB ramu Edytowane 28 Marca 2013 przez Jarixus Link to post Share on other sites
jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 nie ma żadnego powodu dla którego miałoby tak być, do ilu klatek są te spadki? może wyłącz Vsync a są jakieś problemy w innych grach? Link to post Share on other sites
Jarixus 0 Napisano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Vsync jest wyłączony, przed kupieniem procesora było normalnie. Nie wiem o ilu spada klatek po Fraps pokazuje 53 więc prawdopodobnie spada do 0 bo nawet dźwięk tnie podczas gdy ruszam myszką. Więc gra się na chwilę "Freezuje" Link to post Share on other sites
Rozwiązanie jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 28 Marca 2013 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 hmmm, procek podkręcany? nie przegrzewa się? dzieje się tak w innych grach? 1 Link to post Share on other sites
Jarixus 0 Napisano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 nie dzieję się w innych grach, jak gram w BF3 to temperatura nie podnosi się powyżej 50C. Karta jest podkręcana. Sprawdzę czy jak nie będzie to będzie okej. Gra ma jakieś dziwne problemy z podkręconymi kartami, kiedy ustawienia powróciły do ustawień fabrycznych było dobrze. Podkręciłem jeszcze raz kartę by się upewnić, że to na pewno przez to że była pokręcona. Podkręciłem kartę i jest okej mimo, że jest podkręcona. Czyli wystarczyło powrócić do ustawień fabrycznych . Dziękuje, gdyby nie ty to bym nie pomyślał że to przez podkręconą kartę. Link to post Share on other sites
jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 haha, dobrze że to wystarczyło bo sobie przysnąłem wczoraj i i tak bym nic nie wymyślił więcej:D Link to post Share on other sites
Recommended Posts