DeVolt 0 Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam, dzisiaj grając w Borderlands 2 w pewnym momencie gra mi się zwiesiła na moment, po czym pojawił się czarny ekran i na chwilę napis "brak sygnału". Wszystko trwało kilka sekund i wróciło do normy, z tym że grę miałem zminimalizowaną i jedynie mogłem zakończyć jej proces. Wiecie, co mogło spowodować takiego crasha, problemy z kartą graficzną, czy może sama gra? Grę mam oczywiście oryginalną. PC: GTX 660 AMD PII 965 8gb ram windows 7 64bit Cytuj Link to post Share on other sites
Latros 0 Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Ja osobiście miałem podobny problem z Radeonem HD7850 OC od Gigabyte. Raz mi wywaliło sterownik że błąd blablabla a drugi raz artefakty i bsod Co ciekawe karta przechodzi wszystkie benchmarki itd. Ale tama akcja jako że to nowa karta takiego mi pietra napędziła że teraz każdy błąd w teksturze mnie przeraża xD Cytuj Link to post Share on other sites
zeed94 19 Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 To problem gry. Z tego co słyszałem od innych "szczęśliwców" którzy posiadają tą grę, to błąd ten miał "rzekomo" zostać naprawiony w najbliższych patchach, ale z tego co widzę to bug pozostał. Cytuj Link to post Share on other sites
DeVolt 0 Napisano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 (edytowane) Dzięki za odpowiedzi bo trochę mnie to denerwowało Jak widać Gearbox coś sobie nie radzi z optymalizacją borderlandsów, a szkoda bo to są super gry. Edytowane 27 Marca 2013 przez DeVolt Cytuj Link to post Share on other sites
PaveuSan 2 Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 (edytowane) Ale tama akcja jako że to nowa karta takiego mi pietra napędziła że teraz każdy błąd w teksturze mnie przeraża xD Mi tak samo, grałem ostatnio w BF3 i nagle tekstury zaczeły szaleć, zaczeły migać, przybierać dziwne kolory, ogólnie jeden wielki crash xD Co zrobiłem? Heh ze 3h testowałem benchmarkami, a potem włączyłem znów BF'a xD Jako że karta nowa, szkoda żeby sie z nią coś już działo Edytowane 30 Marca 2013 przez PaveuSan Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts