matir1 0 Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam, powoli szykuje się do zakupu telewizora.Wymagania: -LED-Full HD-mały pobór mocy-3D może być na niskim poziomie, zależy mi bardziej na wyświetlaniu w trybie normalnym. -Od czasu do czasu używany do gier <PC>-Najlepiej żeby jego odtwarzacz <przez usb> czytał pliki AVI i RMVB ale na to 2 nie mam pewnie co liczyć. ;]-Najlepiej 46 cali bądź więcej.-Mile widziana przeglądarka internetowa.Proszę o podanie jakiś konkretnych propozycji. Cytuj Link to post Share on other sites
Kuba-SoltyS 3 Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Polecam telewizor SAMSUNG LED 3D 40 cali serii 6. Cena: niecałe bodajże 2500 zł Cytuj Link to post Share on other sites
matir1 0 Napisano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Polecam telewizor SAMSUNG LED 3D 40 cali serii 6. Cena: niecałe bodajże 2500 zł Interesuje mnie coś większego najlepiej 46 cali Cytuj Link to post Share on other sites
DamianS82 10 Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 samsung 46ES6100 nagrywa na usb, odtwarza sporo formatów choc RMVB to plik skompresowany więc raczej będziesz mieć problem, 3D, juz od tej serii zaczyna się ciekawa seria samusnga Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts