BlackCoffe 14076 Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września Wiadomo, trzeba maluchy nauczyć kto tu rządzi! ; ) 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2578 Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października Ale ona śliczna : D I jak pasuje kolorystycznie! Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2578 Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października To jest pani i władczyni całego domu aka "grubas" xD mama i tata byli sceptycznie nastawieni jak ją przywieźliśmy a teraz to dokarmiają, głaskają, zabawki rzucają xD a ogon to już w ogóle furorę robi. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października Ogon to ma śliczny, trzeba jej przyznać : D Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12591 Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października A mój Tagi postanowił zostać psem 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 10 Października Udostępnij Napisano 10 Października On po prostu lubi poznawać inne kultury ; ) Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3762 Napisano Czwartek o 23:48 Udostępnij Napisano Czwartek o 23:48 Muszę alkomatem sprawdzić czy trzeźwa prowadzi. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano wczoraj o 02:56 Udostępnij Napisano wczoraj o 02:56 A ona "O nie nie nie! Chcesz wracać autem to sam nie pij, ja jestem tutaj by się bawić!" ; ) Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3762 Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Ją z samochodu wyciągnąć to muszę uważać bo gotowa mnie siekać na kawałki.Może jeździć całymi dniami. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu To mój ma odwrotnie, nie znosi jazdy autem ; ) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts