Jarixus 0 Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Witam. Mieszkam w Anglii i kupiłem w sklepie Black Ops 2. Mam problem, gra jest po angielsku, a chciałbym po polsku. W ustawieniach Steama nie ma ustawienia języka na polski. Czy da się tą grę jakoś spolszczyć? Link to post Share on other sites
mattax 25 Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 (edytowane) ja mam ten sam problem mam po niemiecku.. odpuściłem ale legendy mówią że jakoś sie da. Ale nie jest to proste. na początek kliknij na gre prawym ustawienia język i zobacz czy da się zmienić na polski Edytowane 23 Marca 2013 przez mattax Link to post Share on other sites
Jarixus 0 Napisano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 (edytowane) przecież napisałem że nie ma języka polskiego. Tak sobie myślę, gdyby ściągnąć grę z neta i wrzucić do katalogu ze steamem i grą polskie pliki z tej ściągniętej Edytowane 24 Marca 2013 przez .daft nie cytuj ostatniej wypowiedzi Link to post Share on other sites
Banjo 123 Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 (edytowane) Masz angielski klucz, to jak chcesz mieć po polsku? Z resztą, mieszkasz w Anglii to co to dla Ciebie za różnica? To, że napisy będą po polsku? Ja kupiłem kiedyś ruski klucz, to miałem po rusku i angielsku. Edytowane 23 Marca 2013 przez Banjo Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Uwierz mi. NIE CHCESZ grać w jakiegokolwiek CoDa po polsku. Poziom tłumaczeń jest po prostu ŻENUJĄCY. Link to post Share on other sites
Recommended Posts