patrick25567 23 Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Hey, Niedlugo chcem kupic laptopa Lenovo Z500 z allegro. Moge go kupic od firmy X-Kom, Delkom lub Sferis. Cenna jest ta sama tylko ze przesylka jest gratis tylko w Delkom. Ktora firme najlepiej wybrac ? Cytuj Link to post Share on other sites
Logan 19 Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Kupowałem w x-kom,będą ci wciskać dodatkowe ubezpieczenie w Mondiale,bądź czujny Pozatym wszystko ok.Poczytaj jak są realizowane gwarancje.W x com w regulaminie jest że zwrot obwarowany jest określonymi wymogami.Czytałem jak chłopaczek się żalił bo nie chcieli mu przyjąć laptopa z powodu zerwanych folii z ramki matrycy.Generalnie trzeba uważać,czytać i słuchać.O pozostałych się nie wypowiadam bo nie miałem styczności.Sferis niedawno przechodził dużą restrukturyzacje. Cytuj Link to post Share on other sites
patrick25567 23 Napisano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ok myśle że najbezpieczniej będzie brać w X-kom. Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Kupowałem w x-kom,będą ci wciskać dodatkowe ubezpieczenie w Mondiale,bądź czujny Pozatym wszystko ok.Poczytaj jak są realizowane gwarancje.W x com w regulaminie jest że zwrot obwarowany jest określonymi wymogami.Czytałem jak chłopaczek się żalił bo nie chcieli mu przyjąć laptopa z powodu zerwanych folii z ramki matrycy. Generalnie trzeba uważać,czytać i słuchać. O pozostałych się nie wypowiadam bo nie miałem styczności.Sferis niedawno przechodził dużą restrukturyzacje. Nieprawda. Też czytałem o tej sytuacji i nie chcieli mu zwrócić ale z jego winy.Oprócz zerwania folii nosił go ze sobą na uczelnie i przez pare dni użytkował przez co powstały rysy na owej ramce. Skoro lapek nosi slady uzytkowania to logiczne jest, zę sklep tego nie przyjmie. Co do x-komu maja tego lapka w promocji z zestawem w postaci myszki i torby gratis. http://www.x-kom.pl/p/124256-notebook-laptop-15,6-lenovo-ibm-z500-i3-3110m-4gb-1000-dvd-rw-gt645m-zestaw.html?ref=100421822&sm12=Mzg=&ts=1364122526&token=d9abac07b53cfc94eb4a4eef7fdd6a6e Cytuj Link to post Share on other sites
patrick25567 23 Napisano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 No wlasnie zrobilem zakup w x-komie, temat mozna zamknac Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts