klisiu17 0 Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Witam, przepraszam jeśli jest to zły dział, ale nigdzie mi nie pasował mój problem. Planuje kupić sobie e-czytnik. Głównie chciałbym go używać oczywiście do czytania, ale widziałem dzisiaj w sklepie jakiś z bajerami typu słuchanie muzyki ( dokładnie to ten: http://www.euro.com.pl/czytniki-ebookow/prestigio-per3274b.bhtml). Nie wiem tylko czy to dalej jest czytnik i spełnia w 100% jego zadania. Proszę o porady bo w tym temacie mam bardzo małe pojęcie. Maksymalnie mogę wydać na ten cel 300 zł. Z góry dziękuję! Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Czemu nie. Tylko nie wiem jakby na tym działała muzyka i zrzucanie muzyki na czytnik. Szkoda, że tylko tyle kasy masz bo obecnie najlepszymi czytnikami e-booków są Amazony Kindle. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts