Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam mam dość dziwny dla mnie problem a mianowicie chodzi o to że ostatnio jak chce pograć sobie w nowo zakupione gry to na niskiej wydajniści w sterowniku amd 'przełãczania grafiki' grafika wyglada idealnie tylko że mam 20fps około a jak daje na wysokã wydajność to np w sniper ghost warrior 2 widze tylko bron i geometrie terenu reszta to niewidzialne ściany a w nowym simcity na wysokiej wydajności nie widze granic miasta ludzi poruszających sie po miescie i niektorych elementòw interfejsu . I teraz moje pytanie jest takie czy to moja karta dedykowana się psuje ,sterowniki nawalaja? ,czy gry nie obsługują mojej karty?

Parametry: amd a8-3510mx 1,8ghz radeon mobility 6620g dual graphic 6 gb ramu sterowniki : ccc 13.2 beta 7 na sterownikach 13.1 mialem to samo . Postaram sie sprawdzic wiecej gier czy w innych tez tak mam

Edytowane przez fuksik

to chyba kaszana sterownika, na HD 4850, 5750 i 5770 też w niektórych grach były takie krzaki przy zmienianiu jakości grafiki w sterowniku, no chyba, że wszystkie 3 były uszkodzone ;D
Ale w domyślnych ustawieniach sterownika wszystkie gry na każdej z tych kart chodziły bez żadnych problemów

Edytowane przez fantomaz

Ok sprawdze jak wròcę z roboty z tym sterownikiem i dam znac jak pomoże bo strasznie wkurzające to jest

EDIT:

Dobra odpaliłem Crysisa 3 który jest na tym samym silniku co S:GW2 , i nie mam tam takich problemów gra wyglada jak należy , odpaliłem jeszcze anno 2070 i Anno 1404 , i tam tez nie miałem problemów na Wysokiej wydajności z grami , wiec problem z karta odpada , wydaję mi się że gry mogą nie obslugiwać poprostu mojej Karty 6620g ale teraz czy jest na to jakiś sposób ? co mógłbym zrobić by poradzić sobie z Tym problemem. przy okazji napisalem do CI co mam zrobić z ich grą  kupiłem i chciałbym pograć jakies rady :)?

Edytowane przez fuksik