fuksik 0 Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 (edytowane) Witam mam dość dziwny dla mnie problem a mianowicie chodzi o to że ostatnio jak chce pograć sobie w nowo zakupione gry to na niskiej wydajniści w sterowniku amd 'przełãczania grafiki' grafika wyglada idealnie tylko że mam 20fps około a jak daje na wysokã wydajność to np w sniper ghost warrior 2 widze tylko bron i geometrie terenu reszta to niewidzialne ściany a w nowym simcity na wysokiej wydajności nie widze granic miasta ludzi poruszających sie po miescie i niektorych elementòw interfejsu . I teraz moje pytanie jest takie czy to moja karta dedykowana się psuje ,sterowniki nawalaja? ,czy gry nie obsługują mojej karty? Parametry: amd a8-3510mx 1,8ghz radeon mobility 6620g dual graphic 6 gb ramu sterowniki : ccc 13.2 beta 7 na sterownikach 13.1 mialem to samo . Postaram sie sprawdzic wiecej gier czy w innych tez tak mam Edytowane 16 Marca 2013 przez fuksik Cytuj Link to post Share on other sites
fantomaz 64 Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 (edytowane) to chyba kaszana sterownika, na HD 4850, 5750 i 5770 też w niektórych grach były takie krzaki przy zmienianiu jakości grafiki w sterowniku, no chyba, że wszystkie 3 były uszkodzone ;DAle w domyślnych ustawieniach sterownika wszystkie gry na każdej z tych kart chodziły bez żadnych problemów Edytowane 16 Marca 2013 przez fantomaz Cytuj Link to post Share on other sites
fuksik 0 Napisano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 (edytowane) Ok sprawdze jak wròcę z roboty z tym sterownikiem i dam znac jak pomoże bo strasznie wkurzające to jest EDIT:Dobra odpaliłem Crysisa 3 który jest na tym samym silniku co S:GW2 , i nie mam tam takich problemów gra wyglada jak należy , odpaliłem jeszcze anno 2070 i Anno 1404 , i tam tez nie miałem problemów na Wysokiej wydajności z grami , wiec problem z karta odpada , wydaję mi się że gry mogą nie obslugiwać poprostu mojej Karty 6620g ale teraz czy jest na to jakiś sposób ? co mógłbym zrobić by poradzić sobie z Tym problemem. przy okazji napisalem do CI co mam zrobić z ich grą kupiłem i chciałbym pograć jakies rady ? Edytowane 16 Marca 2013 przez fuksik Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts