BumBl3Bee 6 Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Witam, dłuższy czas myślę nad zakupem netbooka, ponieważ nie mogę za często używać stacjonarki, cena sadzę że do 600-700zł powinno starczyć na jakaś używkę. Czytałem bardzo dużo opini na temat netbooków, procesorów itp itd. Szukam też aby miał rozdzielczość 1366x768 i te chociaż 11cali, ponieważ 10 dla mnie za mało, Teraz pomóżcie mi, czy da się znaleźć jakiegoś netbooka z dedykowaną kartą graficzną, bo potrzebuje HDMI, czy też C-60 jest wystarczający jak na takiego lapka, kolejną sprawą jest pamięc 1GB starcz na win 7 lub win 8? Ostatnią kwestią jest czy opłaca kupować siędysk SSD do takiego netbooka, czy nd hdd bedzie dzialal rownie szybko? EDIT: znalazlem takiego netbooka co o nim sadzicie? Netbook bedzie głownie po buszowaniu po internecie oraz, filmy Full HD otwarzane na telewizorze 42 cale, więc chciałbym aby nie cieły sie http://allegro.pl/lenovo-ideapad-s205-bdb-i3093700287.html Cytuj Link to post Share on other sites
duli2 1 Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ja bym dozbieral 300 pln i kupil sobie nowego lapa z 11"6 cala na c-60 2gb ram dysk 320 w x-komie acer za 999pln o ile pamietam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts