Ujemny 29 Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Jak to jest w rzeczywistości? Tak że grając jakieś 280 h mam 39 lvl Jak ktoś od początku dobrze ciśnie i ma skilla to może i wbije 50 lvl w 300h, ale takich osób prawdopodobnie jest bardzo niewiele, a już na pewno nie jest to średnia czy coś w tym stylu Dziękuję za odpowiedzieć. Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Ja gdzieś czytałem że dobicie 50lvl w BC2 to czas porównywalny gdzieś do 8-mego prestiżu z MW2 czyli jakieś 800h. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć skoro ja np. mam prawie już 38 (brakuje jakieś 10k) a mam przegrane ok 190h. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Spójrzcie do "rankingów" w grze. Jest lvl i czas poświęcony grze. Z tego, co pamiętam, to najnizszy wynosił z 500 godzin. Jeszcze kilka blaszek i będzie platyna na nóż Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Jednak wróciłem do BF.Musiałem trochę odpocząć.Znowu czuję piękno tej gry!.Ta przerwa była jednak potrzebna Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Ja wbiłem platynkę za AEK... Nareszcie, ogólnie jest lepszy niż XM8. Ostatnio biegam z perkiem na szybkie bieganie + szczerbina i jazda. Teraz za XM8 się biorę na platynkę. Już mam 4 Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Platyna na nóż i 40 lvl jednym cięciem Cytuj Link to post Share on other sites
dante2kx 1095 Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Ja ostatnio platyne wbiłem na MG36 i VSS (bdb mi się nią grało). Uwielbiam też w deatmachu gonić z minami(zwłaszcza na początku rogrywki) i robić kuku graczom chcącym sobie trochę pojeździć czołgiem jeszcze 60 i będzie platynka. Triple kille są bezcenne Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Gramy cuś? :ciekawy: Cytuj Link to post Share on other sites
Ostrowin 30 Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 No cóż widzę że trochę ludzi w to pyka, znacie jakieś fajne serwery?? JA polecam G4G, naprawdę wysoki poziom i do tego pełny serwer 24 na dobę Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 My nie momzemy na nim grac ze wzgledu na nasze Clan Tagi Kickuja ciagle. TV2 jest fajne. Cytuj Link to post Share on other sites
dante2kx 1095 Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 No cóż widzę że trochę ludzi w to pyka, znacie jakieś fajne serwery?? JA polecam G4G, naprawdę wysoki poziom i do tego pełny serwer 24 na dobę A zna ktoś serwery o niskim albo o bardzo niskim poziomie(graczy) Cytuj Link to post Share on other sites
Ostrowin 30 Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 No cóż widzę że trochę ludzi w to pyka, znacie jakieś fajne serwery?? JA polecam G4G, naprawdę wysoki poziom i do tego pełny serwer 24 na dobę A zna ktoś serwery o niskim albo o bardzo niskim poziomie(graczy) To widocznie mało grałeś, oczywiście że są, są serwery na które wbijesz i masz staty 20 na 10 a są takie na których masz 40 na 2 Po prostu na niektórych gra więcej graczy z wysokim skillem (levelem) a na niektórych mniej. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Widzę że jakiś zaawansowany gracz się pojawił Masz jakiś klan czy coś ? Chętny do zagrania przez skype ? Cytuj Link to post Share on other sites
Ostrowin 30 Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Widzę że jakiś zaawansowany gracz się pojawił Masz jakiś klan czy coś ? Chętny do zagrania przez skype ? Nie, tylko forfun gram, no ze skype to może być problem, niestety musiałem zrezygnować z rozmów ponieważ po zainstalowaniu WIN7 miałem problemy ze sterami do X-FI Extreme Music, i musiałem jakieś kombinowane zainstalować, efektem ubocznym tego jest to że właśnie mi mic nie działa, muszę się w końcu za to zabrać, ale zagrać można, macie jakiś serwer na którym forumowa ekipa gra?? Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Tak jak mowie, latamy po roznych serwerkach, dodaj sobie do friendsow CzarnyKruk77 czy Sp3ci4List_PL to bedziesz wiedzial czy gramy i gdzie Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Dobra jest 40 level, kruka wyprzedziłem. Teraz moim rywalem jest Juggler "cichy zabójca" Jednak zbieranie gold starów się opłaca Miałem dzisiaj 120k, a jest o 117k więcej Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 A my juz myslelismy, ze po wczorajszym to sie powiesiles Himer. Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Byłem połączony, tylko mikro wyłączyłem... Nevermind, co w tym śmiesznego? Może ty się powiesisz? ---- Do moda sklej posty, i ostrzegam was! Nie grajcie teraz, bo mi i większośći graczy chary cofnęły się do levela 1-go. Podobno teraz EA coś robi na serverach dlatego nie ma statystyk. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Tak wlasnie to zrobie. Tak lamentowales potem sie nie odzywales, doszlismy do wniosku, ze sie powisiles Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 u EA to częste ze nagle giną statystyki . raz tak zrobili na 1 kwietnia w bf2 i od tamtego czasu maja częściej takiego 1.04 Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Też zdobyłem parę złotek. Najbardziej cieszy jednak platyna na nóż Bawiłem się minami, C4, granatami - dzisiaj była gra for fun, a efekty całkiem, całkiem. Np. kolejna potrójna ofiara mojego noża. Cytuj Link to post Share on other sites
matijas 7 Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 witam. mam problem, nie mogę podłączyć się do żadnego serwera, normalnie loguję się na konto, przeglądam statystyki, listę serwerów, lecący pasek z info o vip map pack 6, widzę jednego znajomego ale przy próbie podłączenia mam komunikat "przerwano połączenie z serwerem. sprawdź swoje połączenie sieciowe i spróbuj ponownie". ostatnio grałem 27 sierpnia, co za długa przerwa w grze? Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Próbuj do skutku. Czasem tak się zdarza, że trzeba się kilka razy logować. Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Zaktualizuj PB i grę jeśli trzeba. Heh dziś ( na dole macię paski taki KD ratio 56 zabitych 13 razy dostałem ) http://battletracker.com/playerstats/bc2/229182107/ Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Czy można wyłączyć - edytując jakiś plik - automatyczne przeładowanie broni snajperskiej? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts