Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jak to jest w rzeczywistości?

Tak że grając jakieś 280 h mam 39 lvl :o

Jak ktoś od początku dobrze ciśnie i ma skilla to może i wbije 50 lvl w 300h, ale takich osób prawdopodobnie jest bardzo niewiele, a już na pewno nie jest to średnia czy coś w tym stylu :hahaha:

Dziękuję za odpowiedzieć.

Ja ostatnio platyne wbiłem na MG36 i VSS (bdb mi się nią grało). Uwielbiam też w deatmachu gonić z minami(zwłaszcza na początku rogrywki) i robić kuku graczom chcącym sobie trochę pojeździć czołgiem :] jeszcze 60 i będzie platynka. Triple kille są bezcenne :)

No cóż widzę że trochę ludzi w to pyka, znacie jakieś fajne serwery?? JA polecam G4G, naprawdę wysoki poziom i do tego pełny serwer 24 na dobę

A zna ktoś serwery o niskim albo o bardzo niskim poziomie(graczy) :D:)

To widocznie mało grałeś, oczywiście że są, są serwery na które wbijesz i masz staty 20 na 10 a są takie na których masz 40 na 2 :P Po prostu na niektórych gra więcej graczy z wysokim skillem (levelem) a na niektórych mniej.

Widzę że jakiś zaawansowany gracz się pojawił :)

Masz jakiś klan czy coś ? Chętny do zagrania przez skype ? :)

Nie, tylko forfun gram, no ze skype to może być problem, niestety musiałem zrezygnować z rozmów ponieważ po zainstalowaniu WIN7 miałem problemy ze sterami do X-FI Extreme Music, i musiałem jakieś kombinowane zainstalować, efektem ubocznym tego jest to że właśnie mi mic nie działa, muszę się w końcu za to zabrać, ale zagrać można, macie jakiś serwer na którym forumowa ekipa gra??

Byłem połączony, tylko mikro wyłączyłem... Nevermind, co w tym śmiesznego? Może ty się powiesisz?

----

Do moda sklej posty, i ostrzegam was! Nie grajcie teraz, bo mi i większośći graczy chary cofnęły się do levela 1-go. Podobno teraz EA coś robi na serverach dlatego nie ma statystyk.

witam.

mam problem, nie mogę podłączyć się do żadnego serwera, normalnie loguję się na konto, przeglądam statystyki, listę serwerów, lecący pasek z info o vip map pack 6, widzę jednego znajomego ale przy próbie podłączenia mam komunikat "przerwano połączenie z serwerem. sprawdź swoje połączenie sieciowe i spróbuj ponownie". ostatnio grałem 27 sierpnia, co za długa przerwa w grze? ;)