jan Kowalski 0 Napisano 19 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Najprościej UAVem, bo pewnie chcesz do osiągnięć. :tajniak: Cytuj Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Wystarczy przejechac kolesia helim, co w tym trudnego?chyba wiem nie?? tylko jakoś mi to nie idzie Najprościej UAVem, bo pewnie chcesz do osiągnięć. :tajniak:dzięki nie wiedziałem że UAVem też można masz pochwałę Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Ja zrobiłem UH-64 roadkilla na Isla Inocentes Lecę heli, koleś przy maszynówce stoi i strzela, a ja najście, obniżenie dzioba i go zdjąłem bez uszkadzania heli i poleciałem dalej za wyspę A kilka razy wyskakiwałem z lecącego heli, który spadając przygniatał gościa Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Zacząłem używać 870-ki i bawić się C4. Podsumuję: niezła zabawa. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Ja tam wolę miny przeciwpancerne i MCOMy Wbiegam na MCOM, rozrzucam miny, uzbrajam MCOM, uciekam Jeśli nikt mnie nie zabije po 5-10s to rzucam granat do środka, jak mnie zabiją to ktoś inny rzuca i buuuum Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Spróbuję jak wrócę ze sklepu. EDIT:k a! Gram, gram, aż tu nagle BSOD. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3628 Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Gramy teraz, jak zwykle skype: greq333 Co do wczesniejszych postow, nie uzywamy TS bo: 1. Jest g.. jakosc dzwieku 2. Nie chce nam sie uzywac dodatkowych guziorow do odpalenia "rozmowy" - szczegolnie trudne by to bylo dla mnie, jak do komunikacji dzwiekowej uzywam drugiego komputera, ktorego klawiatura jest umiejscowiona w dosc nie fortunnym miejscu. 3. Wygodniej jest uzywac skajp Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Drugi BSOD podczas grania dzisiaj. Już mnie boli ręka od resetowania, a wkur wiony jestem niewyobrażalnie. Już nigdy Asusa, Gigabyte'a, Seagate'a, G.Skilla i CoolerMastera. Jedyne firmy, na których się nie zawiodłem przez niecały rok używania tego komputera, to Intel i Ati. Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Skąd wiesz jaka jest przyczyna? Jak tak dalej będziesz się denerwował na firmy to za jakiś czas zostaniesz bez komputera Może ci się system sypie albo komputerowi jest za gorąco. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Może ci się system sypieWątpię. Te kilka BSODów wyskoczyło tylko podczas grania w BF'a. komputerowi jest za gorącoObłożyłem lodem. za jakiś czas zostaniesz bez komputeraJest jeszcze MSI i Samsung, i kilku producentów kart graficznych, zasilaczy, obudów, pamięci. Cytuj Link to post Share on other sites
jan Kowalski 0 Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Gram sobie dziś, patrzę na tablicę wyników, a tam ..."Kowalsky92" ! :help: http://img843.imageshack.us/img843/8611/kowalski.jpg Zbieg okoliczności? I do tego dwa razy do niego strzelałem, i dwa razy zabiliśmy się nawzajem. WTF? Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 21 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 swoj swego wyniucha, mogles go atakowac nozem zeby zdobyc niesmiertelnik Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 21 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 juggler zrób screena tego bsoda telefonem i aparatem wrzuć na img shack to Ci pomogę... Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 21 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 W CSS były takie haki, że cziter przejmował czyjegoś nicka , albo kiedyś jednym strzałem typ uzupełnił mi życie do 100 Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3628 Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Jakby co to znowu gramy, skajp: greq333 Cytuj Link to post Share on other sites
Maxver 2 Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 @jan kowalski, tym screenem rozszerzyles strone tak ze nie moge wcisnąć cytuj. :< @greqone Gramy teraz, jak zwykle skype: greq333 Co do wczesniejszych postow, nie uzywamy TS bo: 1. Jest g.. jakosc dzwieku 2. Nie chce nam sie uzywac dodatkowych guziorow do odpalenia "rozmowy" - szczegolnie trudne by to bylo dla mnie, jak do komunikacji dzwiekowej uzywam drugiego komputera, ktorego klawiatura jest umiejscowiona w dosc nie fortunnym miejscu. 3. Wygodniej jest uzywac skajp 1. Team Speak 3 ma bardzo poprawioną jakość dzwięku, sądze ze lepszą od skype. 2. Nie trzeba używać dodatkowych guziorów do odpalania rozmowy, zależy jak kto lubi, i komu to przeszkadza. jest również mumble, które bez wątpienia ma najlepsza jakość dzwięku, nie dawno wszedlem na mumble, server sieci gier bad company 2, mumble przeznaczony tylko dla tego "oddzialu gry" i codziennie gra tam grupka osób 3-10 m.in. admini oraz byli admini tej sieci serverów, wchodzą na servery i razem grają, są bardzo ogarnieci i mozna sie dobrze zabawic razem^^. na mumble tez moze byc aktywacja głosem jak i przyciskiem, jak komu wygodniej, a sieć serverów to www.g4g.pl mają ich 7. http://g4g.pl/serwer-mumble-g4g Cytuj Link to post Share on other sites
jan Kowalski 0 Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Wiem, ale nie moge teraz tego zedytować. :oops: Musimy dojść do następnej strony. Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Ja tam ostatnio polubiłem M95. Fajnie się z tego ściąga ludzi na hardcore tylko trzeba dobre spoty mieć. @dżagler Mi ostatnio gra się zwieszała i postanowiłem zreinstalować i jakoś pomogło, ale nie rozumiem czemu dalej w przeglądarce serwerów przy każdym serwie pisze mi ping 999. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY_79 Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 czemu dalej w przeglądarce serwerów przy każdym serwie pisze mi ping 999. Wydaje się wskazywać chwilowo na zwykłą niedyspozycję serwera. pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 ehh dostałem już któryś raz kick'a z serwera bo używałem anty tracera co admin uznał za czit... 8 razy pod rząd zrzucałem z siebie tracera do tego mój kumpel zamiatał na działku MI-24 i obaj dostaliśmy kicka ... Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3628 Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Jakiego anty tracera? Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Chodzi mu o tego perka na flarę GreQ. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3628 Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 ok, understood. Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Wczoraj też oznaczyłem heli i jakiś koleś tego użył. Bywa Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Chyba odkryłem przyczynę zwiech. Wczoraj było znacznie chłodniej niż wtedy, kiedy się wieszało. Zimą w OCCT na regułach BIT po 20 minutach miałem ponad 60*C. Latem grając w tak obciążającą procesor grę mogło dojść do 70*C, przy których mam ustawione auto-wyłączanie. Czas zmienić cooler. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts