mariot86 12 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 a takie m95 w przypadku snipera to nic nie waży? 10.7 kg empty, without scope dla porownania taki gustav: 8.5 kg (rifle); 0.8 kg mount podejrzewam ze w przypadku szturmowca taki karabinek z granatnikiem tez ma swoją wage, nie wspominajac juz o paczkach zaopatrzeniowych które posiada w ilości ∞ ... źródło: wujek google i ciocia wikipedia. Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Wiecie co mnie w tej grze najbardziej wkurza. M95, k a strzelam w banię i zalicza tylko trafienie, a gdzie k a mój frag? Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 m60 wazy 10kg ponad , m416 3kg ,szturmowiec paczkę ma 1 albo 2(nie pamiętam) potem trzeba czekać aż się zregenerują. zakładając ze to tradycyjne magazynki to nie sadze by to ważyło więcej niż 5kg. to i tak ma lżejsze wyposażenie niż medyk czy mechanik , bo oprócz gustava musi on nosić ze sobą ciężkie pociski. Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Heh zabiłem NOŻEM typa na jadącym quadzie xD. a tak poza tym to mi dziś bardzo słabo idzie K/D mi spadło już do 1/94 ehh. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 K/D mi spadło już do 1/94 Chyba do 1.94 Cytuj Link to post Share on other sites
jan Kowalski 0 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Chyba do 1.94 Do 1,94... :tajniak: EDIT: Otwarłem setną stronę tematu. Trochę głupio wyszło, takim bezsensownym postem... :oops: Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Do 1,94... :tajniak:Spójrz w swój podpis, a potem szpanuj przecinkiem Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Ta jak chcesz zobaczyć co potrafi kałach wyczynić to pograj sobie w BF2. Stara, ale bardzo dobra gra. to nie typowy shooter jak CoD tylko bardziej taktyczny i o to chodzi. Idziesz frontalnie to jestes martwy. Strzelasz full auto to kule nie trafiają przeciwnika. Balistyka wyśmienita, no i nasza postac się męczy w biegu, a nie jak w BC2, że sprintem przebiegnę maraton. A w tym typowym shooterze akurat postacie biegają z różną szybkością i męczą się po różnym czasie biegu. CoD rządzi. \m/ Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 To idż sobie grać w tego nOObowego CoD-a!Jedna rzecz realistyczna w cod-dzie,łał.A BC 2 ma o wieeele więcej Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Call of Duty już dawno przestał rządzić. Cytuj Link to post Share on other sites
mariot86 12 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 no nie wiem czy tak dawno... 4 była super ale jeśli chodzi o BC2 to miażdży wszystko wg mnie... Nie wiem czy kiedyś przestane w to grać ale dzieciom na pewno pokaże! Cytuj Link to post Share on other sites
bigosx 1 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Witam wszystkich i ja zakupiłem Bad Company 2 Mój 1 oryginał od jakiś 3 lat ale to szczegół Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Dobra panowie co do realizmu polecam ARMĘ 2 a reszta to wiecie... Swego czasu Americas Army 2.8.6 Ale to nie dla was bo 1 kulka i gleba idźcie grać w quake podobne gry... A na poważnie nie macie się gdzie kłócić? to temat o BFBC 2 a nie cod czy innym czymś... Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Co do realizmu polecam paintball albo airsotf , nie dość ,że świetna balistyka to jeszcze jak dostaniesz to boli. Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Sam się bawię w airsoft i wiem jak boli replika 500fps. W swoim arsenale mam Ak74, SCAR'a i AUG. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 To idż sobie grać w tego nOObowego CoD-a!Jedna rzecz realistyczna w cod-dzie,łał.A BC 2 ma o wieeele więcej Acha, i jak walnę rakietą z RPG 10 m od siebie, to w BC2 nie ginę. Ależ to realistyczna gra. Jak wyskoczę z helikoptera, to zaczyna spadać pionowo w dół. Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 To idż sobie grać w tego nOObowego CoD-a!Jedna rzecz realistyczna w cod-dzie,łał.A BC 2 ma o wieeele więcej Acha, i jak walnę rakietą z RPG 10 m od siebie, to w BC2 nie ginę. Ależ to realistyczna gra. Jak wyskoczę z helikoptera, to zaczyna spadać pionowo w dół. yyy na hardcore jak strzelisz tak to zginiesz , co do pionowego spadania w dół znów się myślisz nie raz wyskakiwałem z helika w locie , lecisz nie pionowo w dół ,a zgodnie z fizyka lecisz do przodu opadając. Cytuj Link to post Share on other sites
mariot86 12 Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Ide zjeść śniadanie i zaczynam sesyjke... Dołączy sie ktoś okolo 10? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Jak wyskoczę z helikoptera, to zaczyna spadać pionowo w dół.Chyba gry pomyliłeś... następnym razem filmik nagram Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 dopiero co wróciłem z porannego śmigania moim spalinowym autem RC , ale jak coś w szamam to idę grać . Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 ja mam pytanie odnosnie wyskakiwania z heli czy z budynkow jak to jest ze innym otwieraja sie spadochrony jak z czegos zeskakuja? jak to sie robi/od czego to zalezy? Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 od tego czy wciśniesz spacje żeby się otworzył. Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 zycie stanie sie prostsze Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Ja polecam od razu po wyskoczeniu z heli odlatującemu z wyspy (w sensie leci nad wyspą, dostaje i spada do morza) otwierać spadochron, bo wtedy możemy na wyspie wylądować, w morzu nie mamy szans. A w przeciwnych wypadkach lepiej tuż przed lądowanie otwierać, bo wtedy nas nie zabiją w locie Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 To idż sobie grać w tego nOObowego CoD-a!Jedna rzecz realistyczna w cod-dzie,łał.A BC 2 ma o wieeele więcej Acha, i jak walnę rakietą z RPG 10 m od siebie, to w BC2 nie ginę. Ależ to realistyczna gra. Jak wyskoczę z helikoptera, to zaczyna spadać pionowo w dół. yyy na hardcore jak strzelisz tak to zginiesz , co do pionowego spadania w dół znów się myślisz nie raz wyskakiwałem z helika w locie , lecisz nie pionowo w dół ,a zgodnie z fizyka lecisz do przodu opadając. Nie mówię o graczu, tylko o pojeździe. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts