b4rt3k 7 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 jesli sie wczesniej kupi a potem sciagnie z torrenta to nie piractwo, jesli w odwrotnej kolejnosci to piractwo upieraja sie bo wiedza ze niektorzy moga stwierdzic ze skoro wiedza jak sciagnac (a sa tacy korzy tego nie potrafia) to nie ma sensu kupwac oryginalu btw @GreQonE jak sprawuje ci sie MS Sidewinder X6, polecasz czy lepiej kupic logitecha g15 bo sie zastanawiam (sklaniam sie ku x6) Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Kupiłem dzisiaj BC tylko coś mi się punkbuster nie chce zainstalować. Mimo to wszedłem do gry, ale pb mnie wywalił. Co jest? Cytuj Link to post Share on other sites
Niaghaman 0 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Manualna instalacja PB była? Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 podczas instal. bf z tego co pamietam wybiera sie czy chce sie punkbustera, moze zainstaluj od nowa Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Już jest ok Cytuj Link to post Share on other sites
Niaghaman 0 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Jeżeli nadal nie działa, to z folderu BC2 usuń folder od pb, pobierz to: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php - dodaj grę, zaaktualizuj. Cytuj Link to post Share on other sites
Jar3k 0 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 jesli sie wczesniej kupi a potem sciagnie z torrenta to nie piractwo, jesli w odwrotnej kolejnosci to piractwo upieraja sie bo wiedza ze niektorzy moga stwierdzic ze skoro wiedza jak sciagnac (a sa tacy korzy tego nie potrafia) to nie ma sensu kupwac oryginalu Co za bzdury. Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 jesli sie wczesniej kupi a potem sciagnie z torrenta to nie piractwo, jesli w odwrotnej kolejnosci to piractwo upieraja sie bo wiedza ze niektorzy moga stwierdzic ze skoro wiedza jak sciagnac (a sa tacy korzy tego nie potrafia) to nie ma sensu kupwac oryginalu Co za bzdury. wg producentow gier Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Nick w grze sajczan. Cytuj Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 przeslij przez platnosci allegro, on dostanie potwierdzenie i odrazu ci wysle, ale musisz miec konto zeby sie zalogowac na nie via www Tak też zrobiłem, mimo wszystko w weekendy to nie działa Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 A ja dzisiaj kupiłem od tego gościa, którego polecał Bartek i działa. Zależy może od tego, w jakim banku masz konto. Na czym siedzi najwięcej spośród was? Skype? Teamspeak? Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Najlepiej mbank Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Ja mariot86, CzarnyKruk77, RafiXII, mICh@eL czasami, Juggler. Siedzimy na skajpie. Co do X6, polecam Moim zdaniem lepszy od jakiegokolwiek logitecha. Cytuj Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 A ja dzisiaj kupiłem od tego gościa, którego polecał Bartek i działa. Zależy może od tego, w jakim banku masz konto. Nawet mi nie mów takich rzeczy Myślałem że sobie trochę popykam przy niedzielce a tu bank stoi na przeszkodzie. Eh.. W sumie mogłem się wcześniej zdecydować no ale cóż pozostaje spokojne czekanie do jutra rana. Mogłem kupić u Hookiego... Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Czy w BC2 można zrobić kilka profili i na każdym osobno nabijać staty czy 1 gra = 1 konto do gry i nie można założyć więcej? Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Ja mariot86, CzarnyKruk77, RafiXII, mICh@eL czasami, Juggler. Siedzimy na skajpie. Co do X6, polecam Moim zdaniem lepszy od jakiegokolwiek logitecha. To dodajcie mnie tam, nick: insisajczan. X6 też biorę. We wtorek przejdę się do aresta. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Masym, można zakładać więcej żołnierzy Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 No to dzięki piękne! Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Przy każdym logowaniu to była Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 DAWNO nie grałem. Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Kurde ale wy nie rozumiecie jednego skype obciąża procka .. i neta:/ a TS nie Cytuj Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Albo chociażby Ventrillo Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 No ta każdy będzie siedział na czym innym to na pewno sobie pogramy Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Skype obciaza proca jak masz jakis zabytek. Naprawde, straty odnosnie skajpa wzgledem procesora sa niezauwazalne praktycznie, nieodczuwalne, co do lacza, to tez nie zabiera duzo, sam dostosowuje kodek do przepustowosci. Moze odpal skype z laptopa, czy komorki jak posiadasz? Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Mam nowo postawiony system kompa na wypasie i BF mi przycina jak mam skypa włączonego a i net to chello 25 MB więc WTF Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts